Sizce Valorant'ın Dizisi Çıkar mı?

venturziled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Normalde Valorant oynayan bieirisi değilim . Ama Valorantın dizisi veya filmi çıkarsa güzel olacağını düşünüyorum . Sizce Valorantın dizisi veya filmi çıkarmı . Çıkarsa nasıl olur . Bence çıkarsa animasyon olmamalı . Sizinde fikirlerinizi bekliyorum...

Saçma olur ne oynayacak ki hikaye oyunu olsa belki ama bir FPS oyununun dizisi bence saçma olur

Riot LOL dizisi çıkarıyor sanırım VALORANT neden olmasın aslında adalın videosunda valorantın bir hikaye barındırdığını ve adalın bunu güzel bir şekilde açıkladığını görüyoruz

Half life, CoD vb. Yapmamışken valorant? 😀

Riot LOL dizisi çıkarıyor sanırım VALORANT neden olmasın aslında adalın videosunda valorantın bir hikaye barındırdığını ve adalın bunu güzel bir şekilde açıkladığını görüyoruz
Evet izlemiştim o videoyu . Bence dizisi çıkarsa güzel olcağını düşünüyorum

Normalde Valorant oynayan bieirisi değilim . Ama Valorantın dizisi veya filmi çıkarsa güzel olacağını düşünüyorum . Sizce Valorantın dizisi veya filmi çıkarmı . Çıkarsa nasıl olur . Bence çıkarsa animasyon olmamalı . Sizinde fikirlerinizi bekliyorum...
Nesi var Valorant'ın hikaye anlamında da?
Fortnite gibi devam eden bir hikayesi var mı?

Nesi var Valorant'ın hikaye anlamında da?
Fortnite gibi devam eden bir hikayesi var mı?
Riotun bu oyunu hikaye tarafında tamamen boş bırakmamış. En azından biz neden spike diye bir aleti kuruyoruz felan
spike nedir nerden geldi karakterler nasıl özel güçler kazandı felan bunları detaylı bir şekilde işlemişler . ve yeni karakterlerle kafalalarında planladıkları evreni cok da detaylı olmayan bir hikaye ile zenginleştirmek istiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,796
Üyeler
183,893
Son üye
cudibaba
Geri