Sizce virüs nasıl hızlı düştü 1 ayda

Yani ülkemizde günlük 7K vaka mı çıkıyor?
Senin bu sözüne göre günlük 7K vaka çıkması gerekiyor.
Dünyada en kötü yöneten ülkelerdeniz zaten, gelip bana şu verileri savunuyorsun. xD
Ben savunmuyorum diyorum ki TTB bu durumun vakaların doğru olduğunu kabul etti eskiden vakaların gizlendiğini söyleyenlerde TTB idi bu adamlar kabul ediyorsa gerçekten düşmüştür. Normalde Türkiye de 500 bin üstünde test yapılması gerekiyor biz bunun yarısını anca yapıyoruz ama tablo doğru olduğu söyleniyor.

Ben savunmuyorum diyorum ki TTB bu durumun vakaların doğru olduğunu kabul etti eskiden vakaların gizlendiğini söyleyenlerde TTB idi bu adamlar kabul ediyorsa gerçekten düşmüştür. Normalde Türkiye de 500 bin üstünde test yapılması gerekiyor biz bunun yarısını anca yapıyoruz ama tablo doğru olduğu söyleniyor.
Ben inanmıyorum.
Onlar söylüyorsa doğru olamaz. Adamlar 1.5 ay tam kapanma yaparak bu sayıya indiriyor biz ise 3 haftada mı başarıyoruz bunu? :D
Dışarıya çık bak bakalım kapanmayı dinleyen eden var mı? Biraz ülkeye bak savunma şu tabloyu.

Ben inanmıyorum.
Onlar söylüyorsa doğru olamaz. Adamlar 1.5 ay tam kapanma yaparak bu sayıya indiriyor biz ise 3 haftada mı başarıyoruz bunu? :D
Dışarıya çık bak bakalım kapanmayı dinleyen eden var mı? Biraz ülkeye bak savunma şu tabloyu.
Kurallara uymayan insanlar maske takmayan insanlar evet var ama hastane hastane gezip çetelesini tutamadığım için oradaki dekanların hekimlerin açıklamasına bakıyorum çok hızlı düştü gerçekten ama doğru diyorlar inanıp inanmamak bize kalmış.

Kurallara uymayan insanlar maske takmayan insanlar evet var ama hastane hastane gezip çetelesini tutamadığım için oradaki dekanların hekimlerin açıklamasına bakıyorum çok hızlı düştü gerçekten ama doğru diyorlar inanıp inanmamak bize kalmış.
Hiç tam kapanma zamanı dışarıyı izlediniz mi, haberleri gördünüz mü bilmiyorum fakat insanlar normal bi şekilde dışarıdalardı. Misafirlik vs zaten gezen gezene. Bizim burada polis yok diyip gezen arkadaşlarım(!) vardı. Demem şu ki, hastalanan sayısında bir değişim yok. Sayıları ya az söylüyorlar ya da insanlar test olmaya gerek duymuyor. Başka açıklaması yok malesef.

Trusitler Hell Ye
1621955400284.png

Düşmedi sadece turist gelsin diye öyle gösteriliyor . Test sayısı azaltıldığı için vakalar da az oluyor mantıken.
Zamanında Doğu Anadoluda virüsün grafiklerde az olmasının nedeni de bu yüzden.

Vaka sayıları tekrardan artışa geçti

Yengem istanbulda hastanede hemşire hastane ismini vermeyeceğim hastanenin kaç yataklı olduğunu sormamıştım fakat hastane şuan tam doluymuş gelen bazı hastaları farklı hastanelere sevk ediyorlarmış gelen hastaların yüzde 80i korona pozitifmiş ve her gün gelmeye devam ediyormuş izinleri iptal edilmiş pazar günü görüntülü konuşmuştuk

Yengem istanbulda hastanede hemşire hastane ismini vermeyeceğim hastanenin kaç yataklı olduğunu sormamıştım fakat hastane şuan tam doluymuş gelen bazı hastaları farklı hastanelere sevk ediyorlarmış gelen hastaların yüzde 80i korona pozitifmiş ve her gün gelmeye devam ediyormuş izinleri iptal edilmiş pazar günü görüntülü konuşmuştuk
doğru diyorsun ben inanmıyorum sayılara gerçekten şu an ihtimal olarak söylüyorum maalesef ki koronadan 100 bin vatandaşımızı kaybetmiş olabiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,189
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri