Çözüldü✓ Sizce XBOX kolu mu ps5 kolu mu?

Kutlu0

80+
Reaksiyon skoru
87
Bütçe
4500
Evde bir ps4 var ancak ben bunu genel olarak pc için alacağım normalde herkes xbox kolu daha ergonamik ve daha uyumlu pc için diyor. Beni de evdeki ps4 e ekstra kol olur gözünden bakıyorum sizce ne yapmalıyım? Not: ps4 ü sadece yazın kullanıyorum.

Kaç tl bütçeniz var? Xbox kolu fiyatına gene pc ile tam uyumlu gamepadler var daha uzun ömürlü ve daha güzel özelliklere sahip

Evde bir ps4 var ancak ben bunu genel olarak pc için alacağım normalde herkes xbox kolu daha ergonamik ve daha uyumlu pc için diyor. Beni de evdeki ps4 e ekstra kol olur gözünden bakıyorum sizce ne yapmalıyım? Not: ps4 ü sadece yazın kullanıyorum.

4.5 k ya kadar çıkabilirim
O zaman easysmx d10, 8bitdo ultimate 2 veya stoklara geldiğinde gamesir cyclone 2 öneririm. Ergonomi açısından 8bitdo biraz daha kötü ama malzeme kalitesi daha iyi. Cyclone 2 ve d10'u kendim de denedim ve elimde hala varlar. Cyclone 2 benim günlük kullanmayı en sevdiğim gamepad ve aynı zamanda en iyisi bence aralarında, özelikle trigger mesafesinin uzun olması ve trigger stopların güzel hissettirmesi aynı zamanda buton hissiyatlarının da güzel olması iyi ve ergonomik olarak birebir xbox koluyla aynı olması sebebiyle de kullanması rahat. D10 da güzel bir kol malzeme kalitesi cyclone 2'den daha iyi ama trigger mesafesi biraz daha kısa ve trigger stoplar sert hissettiriyor. Bu kollar pc için xbox kolundan çok daha iyi kollar. Dualsense'in tek artısı bunlara göre haptik feedback ve adaptif trigger özelliklerinin olması. Onlar da sadece ps5 oyunlarında işe yarıyor. Kalan özellikleri bu kolların ps kolundan gene daha iyi sadece bahsettiğim oyundaki titreşim hissiyatı daha iyi dualsense'de. Bir de gamesir tarantula pro var o da cyclone 2nin ps versiyonu gibi ama tuşları mekanik olmak yerine membran ve istediğinizde switch düzenine mekanizması ile geçebiliyor. Kronik bir sorun olarak çaprazlara basması zor dpadle biraz ama dpad ile fazla işiniz yoksa ve eliniz ps düzenine alışıksa bu kola da bakmanızı öneririm
Sırasıyla kolları şöyle sıralayabilirim kendime göre
1-gamesir cyclone 2(gizala 3000 tl)/tarantula pro(gizala 4000 tl)
2-8bitdo ultimate 2(gizala 4000 tl)
3-easysmx d10(connectgame 3500tl)
4-ps5
5-xbox
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kollar tmr kullandığı için sticklerinde hem drift yapmıyorlar hem de Hall effectten daha iyi bir hassasiyet ve hareket doğrusuna sahip olduğundan daha verimli çalışıyorlar. Aynı zamanda polling rate yani pcye raporlama hızları 1000hz dongle ve kablo ile(xbox 125 dualsense 250 hz) ve dongle ile geldiklerinden bağlantı için hem btden daha stabil hem de daha gecikmesiz bir deneyim sunuyorlar kablosuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,198
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri