Neler Yeni

Sizde kim haklı bu satışta?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
Burdakilerin yaşı baya küçük muhtemelen benim yaşım 19 seneye askere gidicem ama hep konu açsam ben haksızım buna da sinirleniyorum toxic oluyorum i
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günlük 30 k kazanıyorum emin ol insta veriyim size kanıtlarını atarım inanmıyorsan 750 tlnin peşine düşmedim ama HAKLIYIMMMM
Sanirim konu sahibi hakli arkadaslar.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Hem adama sattığın ürün söylediğin gibi değil hem burada doğru söyleyenlere laf ediyorsun. 750tlye tablet satıp günde 30k kazanıyorum diyorsun. Muhtemelen 15 16 yaşında bi kardeşimsin o yüzden bir şey demiyorum ama bari profil fotoğrafına koyduğun adamdan utan.

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Hem adama sattığın ürün söylediğin gibi değil hem burada doğru söyleyenlere laf ediyorsun. 750tlye tablet satıp günde 30k kazanıyorum diyorsun. Muhtemelen 15 16 yaşında bi kardeşimsin o yüzden bir şey demiyorum ama bari profil fotoğrafına koyduğun adamdan utan.
Onu iii dedin kral

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
377E492C-A6F1-4296-986B-2A3481E83282.png

Sen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim be abla ben 19 yasındayım hocam inanmıyorsan inanma sana kanıtlıyamam malesef söylediğim gibi ürün siz ölü alıcı oldugunuzdan aynısını sizde yaşasasınız iade başlatırsınız paranın çok değerli sizin valla anlamadım bende 30 k kazanıyorum instaya gel kanıtliyim bişey bilmeden atlama

Behzat ç fazla konuşma bence profilim senden karizma bikere kıskanma 30 k kazanamamıda şddğşswğsp

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Alıntıyı görüntüle

Sen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim be abla ben 19 yasındayım hocam inanmıyorsan inanma sana kanıtlıyamam malesef söylediğim gibi ürün siz ölü alıcı oldugunuzdan aynısını sizde yaşasasınız iade başlatırsınız paranın çok değerli sizin valla anlamadım bende 30 k kazanıyorum instaya gel kanıtliyim bişey bilmeden atlama
Yav ölü alıcı olduğumuzu ne biliyorsun adama kusurlu ürün satmışsın hala konuşuyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

yusuftheayay

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar bende ipad a219 tablet vardı 2 sene önce aldığım ve ben o zaman kullandığımda uygulamalar yine inmiyordu fakat safariden youtubeye giriyordu bende sonra hiç denemdim alıcı sorduğundada giriyor dedim ve satmak içinde dolaba koydum. Bi alıcı çıktı ve ürünü satın aldı bugünde eline ulaşmış iade talep ediyor nedenide belirten özlelliklere sahip değilimiş youtubeye girmiyormuş. Açıklamada koleksiyonluk yazmışım okumadan almış bu kendisinin hatası gelmiş iadeyi kabul edin diyor günlük kullanım dediğimde apple uygulamaları ama anlamamış demek istediğimi ben hiçbirşekilde kabul etmicem iadeyi sizce kim haklı araştırabilirdi eski sürüm olunca uygulamaların inmeyeceğini ama bizim millet ucuz ne görse direk alıyor sorgulamadan
Kardeş bir ürün satıyorsan onun her kusurunu söylemek zorundasın hata sende, benim tavsiyem 2 kuruş için kimsenin ahını alma iadeyi kabul et. Bir dahakine açıklamayı düzgünce yaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Uygunsuz Dil
Yav ölü alıcı olduğumuzu ne biliyorsun adama kusurlu ürün satmışsın hala konuşuyorsun
Ölücüsünüz trdeki çoğu kişi öyle ipadın ilk çıkan tableti hocam beynini çalıştırsan anlarsın inmediğini her zaman siz haklısınız tamammm

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dostum Technopat'ta da hesabım var. Daha geçen GAMEBOOSTER PSU patladı garantiye girer mi diye sormuyor muydun? Şimdi de günlük 30k kazanıyorum diyip 750tlye sattığın kusurlu ürünün peşine düşüyorsun. Hatalı olduğunu söylediğimizde deliriyorsun. İçini rahatlatmak için konu açmışsın millete laf edip duruyorsun.d

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Kardeş bir ürün satıyorsan onun her kusurunu söylemek zorundasın hata sende, benim tavsiyem 2 kuruş için kimsenin ahını alma iadeyi kabul et. Bir dahakine açıklamayı düzgünce yaz.
Hayır asla kabul etmem açıklamada diyebilirdim youtubeye girmiyor veya uygulama inmiyor ama yorumlarda dedim siz anlamıyorsunux beni ama ürünü iade almam hatta alan kişiyi tüketici hakem heyetine şikayet ederim

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Hayır asla kabul etmem açıklamada diyebilirdim youtubeye girmiyor veya uygulama inmiyor ama yorumlarda dedim siz anlamıyorsunux beni ama ürünü iade almam hatta alan kişiyi tüketici hakem heyetine şikayet ederim
Haklısın bu arada. Tüketici heyetine şikayet et de adam şikayet etmekle uğraşmasın yorma alıcıyı boşa

Top Bottom