yusuftheayay
80+ Bronze
GösterGERÇEKKK GÖRMEK İSTER MİSİN?
GösterGERÇEKKK GÖRMEK İSTER MİSİN?
La kim dekor olarak ipad alsın 3 ıq musun ya?Hocam tamamda bu dolandırma değil ki abartmayın ben açıklamada youtubeye girer çok iyi tablet PUBG oyntatır vs yazmadım ki koleksiyonluk dekor olarak üniteye vs koyabilirsin demek istedim ipadın ilk çıkan serisi bu arada ben seneye gidiyorum askere komutan olarak üni okuyorum şuanda
Hocam uygulamaya falan girmiyorsa koleksiyon olarak yani ipadın ilk çıkan tableti diye saklanır anlamında asıl siz anlamını bilmiyorsunuz ne yazıcaktım acaba kolekdiyonluk yerine daha iyi bir açıklamaHurda mala koleksiyonluk denmez, tam fonksiyonları çalışan iyi saklanmış sağlam mala denir, biraz genel kültür öğrenin.
Max dolandırıcıHocam uygulamaya falan girmiyorsa koleksiyon olarak yani ipadın ilk çıkan tableti diye saklanır anlamında asıl siz anlamını bilmiyorsunuz ne yazıcaktım acaba kolekdiyonluk yerine daha iyi bir açıklama
Hocam koleksiyonluk demek çalışan ama fonksiyonları tam derece çalışmayan demek yani saklanacak bi ürün burdakiler bunu anlamıyor sende yapma yaKoleksiyonluk yazman seni haklı çıkartmaz. Koleksiyonluk ürün düzgün çalışmaz diye bir şey yok. Sorunu yoktur yazmışsın geçti o iş.
Yazdığınla çelişiyorsun, sorunu yok yazıyor orada. Buradakiler anlamıyor diye bir şey yok onlarca insan anlamıyor tek sen mi anlıyorsun?Hocam koleksiyonluk demek çalışan ama fonksiyonları tam derece çalışmayan demek yani maxi saklanacak bi ürün burdakiler bunu anlamıyor sende yapma ya
Sorunu yok dediğim mesele sen telefon satıyorsun bi yeri bozuk açılmıyor bu ürün sorunlu oluyor sorunu yok dediğim açılıyor vs sorunu yok dediğimde her uygulamaya giriyor falan anlamına gelmiyor ki çok saçma bi düşünce hocamYazdığınla çelişiyorsun, sorunu yok yazıyor orada. Buradakiler anlamıyor diye bir şey yok onlarca insan anlamıyor tek sen mi anlıyorsun?
Düzgün konuş dersleri için alıcağını nerden biliyorsun bazıları öyle diyor indirim kapmak için ben inanmadım ona araştırıp alsaydı beni bağlamaz okul çocuğuDolap yorumlarını okudum alıcıya üzüldüm lan ortaokul ya da liseye giden çocuk dersleri için almış nereden bilecek böyle Orhan evladına denk geleceğine
Kargolarda uzun süre dağıtılamayan ve kalan ürünleri çalışanlara dağıtıyorlar canım benimKargoculara mı verilicek hocam sen ne saçmalıyorsun? Öyle bir durum mu var ilk defa senden duydum senin kargolarına kargocular çok çökmüş belli
Sorunu yok demek normalde kullandığın fonksiyonlarının aktif olduğu anlamına gelir dostum. "Işığı yanıyor yani sorun yok tam patlamadı" demek değil ki. Adam nerden bilecek facebook mu açılıyor youtube mu açılıyor diyeSorunu yok dediğim mesele sen telefon satıyorsun bi yeri bozuk açılmıyor bu ürün sorunlu oluyor sorunu yok dediğim açılıyor vs sorunu yok dediğimde her uygulamaya giriyor falan anlamına gelmiyor ki çok saçma bi düşünce hocam
Ne saçma bir şey alıcıya geri gönderilmesi lazım bunu düzeltmesi için dolap yöneticisine yazıcam şimdi inşallah düzeltirlerKargolarda uzun süre dağıtılamayan ve kalan ürünleri çalışanlara dağıtıyorlar canım benim