Bütün yorumları okudum Kusura bakmayın ama yaşınız büyükse de ben inanmıyorum yani gerçekten büyük olarak gözüküyorsanız da öyle gözükmeyin gerçekten Ergen ve Max 15 16 yaşlarında bir insansanız Eğer öyle değilseniz hala Kafanız ergenlikte kalmış ve alıcının hakkına girmeyin sorunu yoktur yazmışsınız ürüne ve sorunu olmamalı o ürünün hiçbir şekilde kimse koleksiyonluk da bir iPad almaz Arkadaşın dediği gibi eğer ortaokul Liseye giden çocuk için dersi için alınmışsa o parayı iade etmeniz gerek Yoksa başın çok ağrır emin olun Şu anda kendiniz haklı duruma çıkarmaya çalışmayın hiçbir şekilde haklı olamazsınız kul hakkına da girmeye hakkınız yok sizin gibi insanlar yüzünden internet alışverişi yapılmıyor bana da atar gider yapma Çünkü o atarın Bana sökmez bu forumda ki kimseye de sökmez yaşın küçük Muhtemelen artistlik yapmaya hakkın yok çocuğun parasını iade et yoksa nefret ettir burnundan getirerek alırlar sahtekarlık yap git haklıyım de ne güzel ya aynada kendini sorgula ben nasıl insanım diye ya senin gibi insan Olmaz Olsun Deli Ettin beni