MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,250
Avukata verecek paran yok kiAynen versinler ekstra tazminat davası açar fazladan para alırım işime gelir benimde
Avukata verecek paran yok kiAynen versinler ekstra tazminat davası açar fazladan para alırım işime gelir benimde
Aynennn en delikanlı sensin kanka papağan sensin asıl bişeyi anlamıyonYa hocam bırakın forumda ki çakma delikanlıları Allah için bu delikanlılarla zaten bir yere gelemeyiz biz konuşuruz konuşur durur Papağan gibi
Sen eminimmm ergensin 19 yasındayım var mı bak kimlik atarım o zaman şey olursunIlk önce yaşım 19 deyip atar yapıp gider yapıp sonrasında Kanka ayağı çekmek de ne bileyim yani bunu Max yapsa yapsa ergenus birisi yapar
Kazanıyorum kıskanma knk ister satarım ister atarım seni ilgilendirmez konudan çık git sen hiçbirşey bilmiyon konuşuyorsunAyda 900k kazanan arkadaş itopyadan aldığı sistemi 3-4k kar etmek için dolap üzerinden satıyor yatırımcı dediğin böyle olur beyler. Bunlar ufak ufak paralarla zengin oluyorlar
Gamebooster psu kullanıp patlayınca 500 tllik psu önerisi istiyor tam bir lamer KSDJFLKSGJAyda 900k kazanan arkadaş itopyadan aldığı sistemi 3-4k kar etmek için dolap üzerinden satıyor yatırımcı dediğin böyle olur beyler. Bunlar ufak ufak paralarla zengin oluyorlar
19 yaşındaysan 750 tl için şekilden şekle giriyorsan tımarhaneye gitmelisin daha sorun o daha kötü yaniSen eminimmm ergensin 19 yasındayım var mı bak kimlik atarım o zaman şey olursun
Tamam kanka havalısın sen fotoyu sana iade ediyorumarkadaşlar dayanamadım ben gerekli fotoğrafı kendisine ilettim içiniz rahat olsun o7
Birazdan Lamborghini sürerken mesaj atarsın flnSen eminimmm ergensin 19 yasındayım var mı bak kimlik atarım o zaman şey olursun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kazanıyorum kıskanma knk ister satarım ister atarım seni ilgilendirmez konudan çık git sen hiçbirşey bilmiyon konuşuyorsun
Sus gariban adından belli çok mu fakirsin dşdğeşspsşsGamebooster psu kullanıp patlayınca 500 tllik psu önerisi istiyor tam bir lamer KSDJFLKSGJ
Atıcam sana inat icardiii bekle instamı veriyim bakBirazdan Lamborghini sürerken mesaj atarsın fln![]()
Gerçekleri yüzüne vurunca rencide oldun gibi Allah ileride ki eşine yardım etsin yandı o çünküSus gariban adından belli çok mu fakirsin dşdğeşspsşs
Baban doğalgaz faturalarını ödeyebiliyor mu yoksa o yüzden mi tableti satıyorsun APOSISOGPFJASJGSus gariban adından belli çok mu fakirsin dşdğeşspsşs
Ben yüzüne vuruyorum da gerçekleri değil neyi olduğunu bir ben bir Allah bir de 750 için totişkosu tutuşan kişi biliyor(!)Gerçekleri yüzüne vurunca rencide oldun gibi Allah ileride ki eşine yardım etsin yandı o çünkü