Sizde kim haklı bu satışta?

Ya hocam bırakın forumda ki çakma delikanlıları Allah için bu delikanlılarla zaten bir yere gelemeyiz biz konuşuruz konuşur durur Papağan gibi
Aynennn en delikanlı sensin kanka papağan sensin asıl bişeyi anlamıyon

Ilk önce yaşım 19 deyip atar yapıp gider yapıp sonrasında Kanka ayağı çekmek de ne bileyim yani bunu Max yapsa yapsa ergenus birisi yapar

Ayda 900k kazanan arkadaş itopyadan aldığı sistemi 3-4k kar etmek için dolap üzerinden satıyor yatırımcı dediğin böyle olur beyler. Bunlar ufak ufak paralarla zengin oluyorlar

Ilk önce yaşım 19 deyip atar yapıp gider yapıp sonrasında Kanka ayağı çekmek de ne bileyim yani bunu Max yapsa yapsa ergenus birisi yapar
Sen eminimmm ergensin 19 yasındayım var mı bak kimlik atarım o zaman şey olursun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayda 900k kazanan arkadaş itopyadan aldığı sistemi 3-4k kar etmek için dolap üzerinden satıyor yatırımcı dediğin böyle olur beyler. Bunlar ufak ufak paralarla zengin oluyorlar
Kazanıyorum kıskanma knk ister satarım ister atarım seni ilgilendirmez konudan çık git sen hiçbirşey bilmiyon konuşuyorsun

Gamebooster psu kullanıp patlayınca 500 tllik psu önerisi istiyor tam bir lamer KSDJFLKSGJ

Sen eminimmm ergensin 19 yasındayım var mı bak kimlik atarım o zaman şey olursun

Kazanıyorum kıskanma knk ister satarım ister atarım seni ilgilendirmez konudan çık git sen hiçbirşey bilmiyon konuşuyorsun
Birazdan Lamborghini sürerken mesaj atarsın fln 🤣🤣

Sus gariban adından belli çok mu fakirsin dşdğeşspsşs
Baban doğalgaz faturalarını ödeyebiliyor mu yoksa o yüzden mi tableti satıyorsun APOSISOGPFJASJG

Gerçekleri yüzüne vurunca rencide oldun gibi Allah ileride ki eşine yardım etsin yandı o çünkü
Ben yüzüne vuruyorum da gerçekleri değil neyi olduğunu bir ben bir Allah bir de 750 için totişkosu tutuşan kişi biliyor(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri