PowerXitinia
80+ Bronze
ben anından bu işin uzmanlarına başvururum siz ne yapardınız?
öyle şeylere inanmıyorumben anından bu işin uzmanlarına başvururum siz ne yapardınız?
Musallat olduktan sonra böyle bu düşünceyle hareket etmeye devam edebilir misiniz peki?öyle şeylere inanmıyorum
Üfürükçü hocalara mı gideceksinben anından bu işin uzmanlarına başvururum siz ne yapardınız?
yesBu müziği açıp Allah Allah diyerek dalarım.
Üfürükçü hocalara mı gideceksin![]()
Tm kardeşim bu kafayla devam et sen.
mecbur bu kafayla devam etcem kafamı değiştirip başkasının kafaasını takacak halim yok yaTm kardeşim bu kafayla devam et sen.
musallat olmayacağını biliyorum hadi birisi musallat olsun bana ama bu aslağa olmayacak ve eğer musallat olacak bir büyü falan varsa bana uygulayabilirsinizMusallat olduktan sonra böyle bu düşünceyle hareket etmeye devam edebilir misiniz peki?
bu özgüven çok kanka.musallat olmayacağını biliyorum hadi birisi musallat olsun bana ama bu aslağa olmayacak ve eğer musallat olacak bir büyü falan varsa bana uygulayabilirsiniz
hayır uygulamam siz saygı değer biri insansınız size kötülük yapmammusallat olmayacağını biliyorum hadi birisi musallat olsun bana ama bu aslağa olmayacak ve eğer musallat olacak bir büyü falan varsa bana uygulayabilirsiniz
Uzman derkenben anından bu işin uzmanlarına başvururum siz ne yapardınız?