Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,319
Hem sohbet hem de öneri almak için açtığım bir konu, beni en çok The Walking Dead serisi etkilemişti. peki sizi en çok etkileyen ve sevdiğiniz hikayeli oyun nedir?
Twd ve Rdr diyebilirimHem sohbet hem de öneri almak için açtığım bir konu, beni en çok The Walking Dead serisi etkilemişti. peki sizi en çok etkileyen ve sevdiğiniz hikayeli oyun nedir?
Twd oynayalı 3 ay olacak ama yeri hep ayrıdır bende, rdr2 iniyor bende bugün başlayacağım.Twd ve Rdr diyebilirim
Hocam metro serisi sanirimHem sohbet hem de öneri almak için açtığım bir konu, beni en çok The Walking Dead serisi etkilemişti. peki sizi en çok etkileyen ve sevdiğiniz hikayeli oyun nedir?
hocam 3tl iken almıştım yıllar olacak hala oynayacağım bi zaman bulamadım onaHocam metro serisi sanirim
rdr2 bitsin oynayacağım ilk oyunThe Last of Us bence
Twd dün bitti gerçekten hikayesi çok güzeldi. Rdr serisi 2 yıl oluyo oynayalı ama yeri ayrıdır.Twd oynayalı 3 ay olacak ama yeri hep ayrıdır bende, rdr2 iniyor bende bugün başlayacağım.
ne güzel hocam bazen keşke ilk oynadığım zamana gitsem tekrar oynasam diyorumTwd dün bitti gerçekten hikayesi çok güzeldi. Rdr serisi 2 yıl oluyo oynayalı ama yeri ayrıdır.