Neler Yeni

Sizi En Çok Sinirlendiren Oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Forumun yeni üyelerinden birisiyim ve 1996'dan beridir de oyunlarla iç içeyim. " Beni en çok sinirlendiren " değil de oynarken " yani bu kadar da olmaz artık" dediğim oyunlar eski Castlevania serisi, Ninja Gaiden serileridir. Anlatılmaz yaşanır yani o derece :)

Yıllar sonra aynı duyguyu Bloodborne: Old Hunters DLC'si yaşatmıştı bana. Oynarken çokça " oha artık " dediğimi hatırlarım 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yusuf Arda Karatay
getting over it fazla kızdırmıştı anında sildim

emre351

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Atak
Sizi En Çok Sinir Eden Zor Ve Hataları Olan Oyunları Söylermisiniz Sadece Steam Oyunları
Rainbow six siege oyunun eğitim bölümü geçilmiyor bir kere sans vermistim oynamistim gecenlerde yine bir sans verdim bi oynayayım dedim yok yani egitim bölümü geçilmiyor anlamadım oyun yapımcısı artık yeni oyuncu istemiyor mu çözemedim çok kafayı yedirticek bir oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat Karagöl
GoW Ragnarök. Kol ile oynamayı yeni yeni öğreniyorum ve pek oyun kültürü olan birisi değilim. Oyundaki bosslarda kafayı yemiştim. Bir bossa tam 2.5 saat uğraşıp geçmiştim. Bu arada ana hikayeyi kastetmiyorum. Haklangr, Beidagr gibi bosslar.

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yunus Emre
Benim için half-life 2. Ömrümde bu kadar sıkıla sıkıla oynadığım oyun yok. En son artık youtubeden bir video açıp öyle bitirmeye çalıştım ona rağmen sonuna 1 2 saat kala sildim kaldırdım. Bir oyunda hiç mi yönlendirme vs olmaz anlamıyorum. Forumlarda falan şöyle yazılar görüyorum"ya abi adam bizi oynatmıyor biz oyunu oynuyoruz kafanı çalıştır biraz" diyen tipler var. Ben günün yorgunluguyla gelip pc başına oturuyorum güzel vakit geçiririm diye, bir tane akü bulucam diye kafamı yoluyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
GoW Ragnarök. Kol ile oynamayı yeni yeni öğreniyorum ve pek oyun kültürü olan birisi değilim. Oyundaki bosslarda kafayı yemiştim. Bir bossa tam 2.5 saat uğraşıp geçmiştim. Bu arada ana hikayeyi kastetmiyorum. Haklangr, Beidagr gibi bosslar.
Siz bir de herhangi bir Souls-Like oyun oynasanız TV'ye uçarak kafa atarsınız 😍

Şaka bir yana God of War tadında zorluğa sahip.

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Eren
sekiro ve elden ring iki kere mouse vurarak elimi yırttım mouse a bişey olmadı ama elimde iz kaldı

Top Bottom