Neler Yeni

Sizi İçene Çeken Oyunlar Neler?

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
cod serisi ac serisi

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Assassins Creed serileri.

Özellikle aralarından en uzunu,yenisi ve iskandinav mitolojisine ilgim olduğu için Valhalla baya sarmıştı.
Kaç saat valhalla oynadın ve oyun ne zaman bitiyo ? 70 küsür saat oldu harita bitti norveç e gönderdi beni

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
İlk bilgisayarım 2010 senesinde geldi evimize ve oyunlara atılma maceramı hiç unutamıyorum.
O zamanlar Casper marka bilgisayar almıştık ve bilgisayarı kuran kişi yanında oyun CD leri ile gelmişti.
Hangi oyunu istediğimi sorunca da silahlı oyun diye CoD Modern Warfare 4 oyununu istemiştim.
O zamanlar yaşadığım mutluluk tarif edilmez bir şeydi. Başka oyunum yok diye aynı oyunu bir çok kez bitirmiştim.
Daha sonra CD dükkanına gidip 1.5 TL'ye Medal of Honor oyununu satın almıştım ve bir süre bu 2 oyun ile idare etmiştim.
Ayrıca bilgisayar gelmeden 3-4 sene önce de internet kafe de abim ile NFS 2: SE oynuyorduk bölünmüş ekran olarak.
CD almaya başladıktan bir süre sonra da Darksiders oyunu ile tanıştım.

O zamanları çok özlüyorum.
Benim için CoD MW4, Medal of Honor, NFS 2:SE ve Darksiders dönüm noktalarımdı.

Sizi içine çeken ve unutamadığınız oyunlar hangisi?
witcher serisi
3. oyuna aşık olduğum için oyunlarını,kitaplarını,dizisini sömürdüm
ve gerçekten oyundaki yan görevlerden tut iksirlerin hangi türlere karşı işe yaradığına kadar çoğu şeyi ezberledim
1. oyun keyif vermedi ama hikaye olarak oldukca tatmin ediciydi

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
witcher serisi
3. oyuna aşık olduğum için oyunlarını,kitaplarını,dizisini sömürdüm
ve gerçekten oyundaki yan görevlerden tut iksirlerin hangi türlere karşı işe yaradığına kadar çoğu şeyi ezberledim
1. oyun keyif vermedi ama hikaye olarak oldukca tatmin ediciydi
1 ve 2 nin yeniden yapımı gelse çok iyi olur.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,577
İsim
Hacı
Call of duty 4, 5, 6
Crysis 1, crysis warhead.
Nfs undercover,
Farming similatör 2009,
Gta 3, vice city, san andreas,
Zula.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
İlk bilgisayarım 2010 senesinde geldi evimize ve oyunlara atılma maceramı hiç unutamıyorum.
O zamanlar Casper marka bilgisayar almıştık ve bilgisayarı kuran kişi yanında oyun CD leri ile gelmişti.
Hangi oyunu istediğimi sorunca da silahlı oyun diye CoD Modern Warfare 4 oyununu istemiştim.
O zamanlar yaşadığım mutluluk tarif edilmez bir şeydi. Başka oyunum yok diye aynı oyunu bir çok kez bitirmiştim.
Daha sonra CD dükkanına gidip 1.5 TL'ye Medal of Honor oyununu satın almıştım ve bir süre bu 2 oyun ile idare etmiştim.
Ayrıca bilgisayar gelmeden 3-4 sene önce de internet kafe de abim ile NFS 2: SE oynuyorduk bölünmüş ekran olarak.
CD almaya başladıktan bir süre sonra da Darksiders oyunu ile tanıştım.

O zamanları çok özlüyorum.
Benim için CoD MW4, Medal of Honor, NFS 2:SE ve Darksiders dönüm noktalarımdı.

Sizi içine çeken ve unutamadığınız oyunlar hangisi?
-saints row the thierd sene 2011 yada 2012 ps3üm var o zamanlarda takas kültürü var ps3 oyunları değerli oynayan takas ediyor başka alıyor bazılarıda koleksiyon yapıyor gittim ps dükkanına normalde 15-20 tl oyunlar büyük para o zmaan için saints row 2yi beğendim ümraniyede bir yerden benden 40tl istedi almadım çıktım az ileri yürüyorum çarşının altından bi dükkan daha buldum sordum var mı diye 3 var dedi ne kadar dedim 15 ver yeter dedi aldım çıktım büyük heyecan 2 alıcakken 3 almışım eve geldim oynuyorum ama ne heyecan 1 hafta içinde bitirdim sonra bidaha 3 kere ps3ümde geçen senede pcde bitirdim :DDDD

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
League of Legends

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
-saints row the thierd sene 2011 yada 2012 ps3üm var o zamanlarda takas kültürü var ps3 oyunları değerli oynayan takas ediyor başka alıyor bazılarıda koleksiyon yapıyor gittim ps dükkanına normalde 15-20 TL oyunlar büyük para o zmaan için saints row 2yi beğendim ümraniyede bir yerden benden 40tl istedi almadım çıktım az ileri yürüyorum çarşının altından bi dükkan daha buldum sordum var mı diye 3 var dedi ne kadar dedim 15 ver yeter dedi aldım çıktım büyük heyecan 2 alıcakken 3 almışım eve geldim oynuyorum ama ne heyecan 1 hafta içinde bitirdim sonra bidaha 3 kere ps3ümde geçen senede pcde bitirdim :DDDD
O zamanklara dönmek ister miydin :D
Bu anılalar çok değerli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

League of Legends
2011-2012 gibi başladım hala oynuyorum.
İnt kafeye gidiyodum. 1 saat sürem varsa yarısını Wolfteam için yarısını LoL için harcıyodum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
O zamanklara dönmek ister miydin :D
Bu anılalar çok değerli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2011-2012 gibi başladım hala oynuyorum.
İnt kafeye gidiyodum. 1 saat sürem varsa yarısını Wolfteam için yarısını LoL için harcıyodum.
şu 2011-2012den sonrası 2-3 hatta 4kez falan daha tekrar yaşamak isterdim minecraft cdsi için karşıya gitmiştik babamla aldığımız gibi ben gamemodela ende gidip dragonu kesmiştim arkadada babam izliyordu hemen bitirdin lan oyunu demişti bana o gittiğim cdcide bizim mahallede oturuyprmuş tanıdıkmış yani bide saintsrow 4 aldım ondan hayatımda oynadığım en iyi grafikli oyundu o zmaan için

Top Bottom