bilgisayartechonology
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,116
evetBrawls stars mı?![]()
evetBrawls stars mı?![]()
Kaktüs Adam serisi acayip iyiydi çok iyi hatirlarim o zaman evde anneannem ile kalırdım annem fln bir yere gidince gittiklerinde oturur rahat 12-1 e kadar oynardım sabahta oynardım o zamanlar yaşımda 8-9 dur sanırımİlk bilgisayarım 2010 senesinde geldi evimize ve oyunlara atılma maceramı hiç unutamıyorum.
O zamanlar Casper marka bilgisayar almıştık ve bilgisayarı kuran kişi yanında oyun CD leri ile gelmişti.
Hangi oyunu istediğimi sorunca da silahlı oyun diye CoD Modern Warfare 4 oyununu istemiştim.
O zamanlar yaşadığım mutluluk tarif edilmez bir şeydi. Başka oyunum yok diye aynı oyunu bir çok kez bitirmiştim.
Daha sonra CD dükkanına gidip 1.5 TL'ye Medal of Honor oyununu satın almıştım ve bir süre bu 2 oyun ile idare etmiştim.
Ayrıca bilgisayar gelmeden 3-4 sene önce de internet kafe de abim ile NFS 2: SE oynuyorduk bölünmüş ekran olarak.
CD almaya başladıktan bir süre sonra da Darksiders oyunu ile tanıştım.
O zamanları çok özlüyorum.
Benim için CoD MW4, Medal of Honor, NFS 2:SE ve Darksiders dönüm noktalarımdı.
Sizi içine çeken ve unutamadığınız oyunlar hangisi?
Metro serisiİlk bilgisayarım 2010 senesinde geldi evimize ve oyunlara atılma maceramı hiç unutamıyorum.
O zamanlar Casper marka bilgisayar almıştık ve bilgisayarı kuran kişi yanında oyun CD leri ile gelmişti.
Hangi oyunu istediğimi sorunca da silahlı oyun diye CoD Modern Warfare 4 oyununu istemiştim.
O zamanlar yaşadığım mutluluk tarif edilmez bir şeydi. Başka oyunum yok diye aynı oyunu bir çok kez bitirmiştim.
Daha sonra CD dükkanına gidip 1.5 TL'ye Medal of Honor oyununu satın almıştım ve bir süre bu 2 oyun ile idare etmiştim.
Ayrıca bilgisayar gelmeden 3-4 sene önce de internet kafe de abim ile NFS 2: SE oynuyorduk bölünmüş ekran olarak.
CD almaya başladıktan bir süre sonra da Darksiders oyunu ile tanıştım.
O zamanları çok özlüyorum.
Benim için CoD MW4, Medal of Honor, NFS 2:SE ve Darksiders dönüm noktalarımdı.
Sizi içine çeken ve unutamadığınız oyunlar hangisi?
gta 5 i de çok oynardım eskiden sonra fortnite apex gibi oyunlar sonra rdr 2, last of us serisi, son çıkan spider man oyunu vs.gta san andreas ile spiderman 2 olabilir. ps2 versiyon
2. oyun taş gibi hala,ama 1. oyuna remake gelse tadından yenmez1 ve 2 nin yeniden yapımı gelse çok iyi olur.
kanka w3 ile kıyaslamak pek mantıklı değilEvet 2. oyunun gideri var ama eski kaldı artık. Hantal geliyor oyun. W3 gibi olsa daha güzel olur bence.
Yok W3 tarzı derken, açık dünya olsun şu olsun bu olsun falan değil. Tamamen mekaniksel olarak. Artık her oyunda dodge sistemi var ve aşinayım bu sisteme ama W2 de dodge atılmıyor yani örnek olarak. Ya hitbox dolaylı hasar yiyosun ya istediğin yere gitmiyor falan. Dodge sağlıklı değil kısaca.kanka w3 ile kıyaslamak pek mantıklı değil
biri açık dünya biri sıra tabanlı,mekanikleri eskimeye başlamış olabilir ona bişey diyemem