Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
En büyük korkum kapıma kadar gelen fiberin katıma çıkamaması.
Öyle bişi olursa kesinlikle gidicem bu ülkeden onuda yapamazsam kendimi asacam bıktım yaw 10 senedir 350$ ila 400$ arası maaş almaktanEn büyűk korkum erdoğanın yeniden bașkan seçilmesi.
Bende uzaydan kocaman bir varlık çıkar diye korkuyorum ve denizden çıkabilecek kocaman canlılardan çok korkuyorum oyunlarda bileEn korkunç hikaye:
Adamın biri evde tek yaşıyormuş ama sabah kalktığında telefonunda kendi fotoğrafını görmüş (uyuyurken)
En korkunç hikaye:
Adamın biri evde tek yaşıyormuş ama sabah kalktığında telefonunda kendi fotoğrafını görmüş (uyuyurken)
Tuvaletten yılan çıkma korkusu var bir anda çıkıp yapışacak diye korkuyorum. Bir de dolunay penceremden tam yatağıma vuruyor dolunay gitmeden uyuyamıyorum. Küçükken çok korkutulmuştum halen üstümde o sorun ya.
Jack Marston'un bir anda öleceğini düşünmek. Cidden çok korkutucu.Ben mesela uzayla ilgili bir şey okurken falan irkiliyorum neden bilmiyorum ama sizin de böyle korkularınız var mı neler?
her türlü kuştan korkuyorum muhabbet kuşundan kartala kadarBen mesela uzayla ilgili bir şey okurken falan irkiliyorum neden bilmiyorum ama sizin de böyle korkularınız var mı neler?