Sizin de garip korkularınız var mı?

Karanlık yerler,
tenha yerler,
çok sessiz olan yerler,
gece asansöre binmek ve kapısını açmak(içeriden veya dışarıdan biri çıkacakmış gibi oluyor),
evde genelde yalnız oluyorum odalarda biri gezermiş gibi oluyor (ev 2 katlı),
köpek balıkları denizde ne zaman aklıma gelse kendimi karaya atarım hızlıca,
gördüğüm kabuslar,

korkuma tam bir başlık vermem ama anlatarak ifade edeyim
geceleri düşünmekten korkarım geçmişte yaşanmış özel olaylar olsun geleceğimi düşünmek olsun kaç saat boyunca yatakta düşünürüm ki zamanın nasıl geçtiğini anlamam bile
bu göründüğü gibi basit değil kimseye tam olarak ifade edemiyorum bile bazen o kadar çok düşünüyorum ki bir de kendimi kimseye ifade edemeyince delirdiğimi sanıyorum
garip paradoksa girdim

Başarısızlık.

Tuvaletten yılan çıkma korkusu var bir anda çıkıp yapışacak diye korkuyorum. Bir de dolunay penceremden tam yatağıma vuruyor dolunay gitmeden uyuyamıyorum. Küçükken çok korkutulmuştum halen üstümde o sorun ya.

En korkunç hikaye:
Adamın biri evde tek yaşıyormuş ama sabah kalktığında telefonunda kendi fotoğrafını görmüş (uyuyurken)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En korkunç hikaye:
Adamın biri evde tek yaşıyormuş ama sabah kalktığında telefonunda kendi fotoğrafını görmüş (uyuyurken)
Bende uzaydan kocaman bir varlık çıkar diye korkuyorum ve denizden çıkabilecek kocaman canlılardan çok korkuyorum oyunlarda bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En korkunç hikaye:

Tuvaletten yılan çıkma korkusu var bir anda çıkıp yapışacak diye korkuyorum. Bir de dolunay penceremden tam yatağıma vuruyor dolunay gitmeden uyuyamıyorum. Küçükken çok korkutulmuştum halen üstümde o sorun ya.

Filmin birinde yılan çıkıyordu. Kanallar arası gezerken Beyaz TV'ye denk gelmenin zararları.

Ben mesela uzayla ilgili bir şey okurken falan irkiliyorum neden bilmiyorum ama sizin de böyle korkularınız var mı neler?
her türlü kuştan korkuyorum muhabbet kuşundan kartala kadar

Banyodayken gözlerimi kapatınca.

Geri