Uykudan aniden kalkma

Merhaba, bende bayadır böyle bir sey var 1 senedir felan ya da daha fazla ama bunu abim diyor. Yani aslında ben farkında değilim mesela aniden kalkıp 10 saniye konuşup tekrar yatıyormuşum bazen de ayağa kalkıp su içip geri yatıyormuşum. 3-4 kere oluyormuş bu yatarken. Neden olur böyle bir şey benim gibi yaşayan var mı bunu?
Gece 3 gibi mi

Merhaba, bende bayadır böyle bir sey var 1 senedir felan ya da daha fazla ama bunu abim diyor. Yani aslında ben farkında değilim mesela aniden kalkıp 10 saniye konuşup tekrar yatıyormuşum bazen de ayağa kalkıp su içip geri yatıyormuşum. 3-4 kere oluyormuş bu yatarken. Neden olur böyle bir şey benim gibi yaşayan var mı bunu?
Bende oluyordu oyun oyanamayı bırakınca düzeldim

yaz ayında özellikle bana da oluyordu, nedenini bilmiyorum ama gecenin 3'ünde yatıp 5'inde kalkıyordum. sonrasında kalkıp sigara falan içiyordum bazen gün doğumunu bekliyordum bazen de sigarayı içip biraz oturup öyle yatıyordum. eğer erken kalkmam gerekirse oturup oyun oynuyordum genel olarak.

bendede oluyo ama erken yatınca normalde 3 den asagı asla yatmam bazen 12 de yatıyorum 6 da kalkıyorum dahada ımkanı yok uyuyamam

Lise zamani banada buna benzer birsey olmustu hocam. Gecenin yarisinda kalkip anneme cicekleri sulamamiz lazim demisim sonra tuvalete girip geri yatmisim 😅

Geri