Sizin en sevdiğiniz oyun ne

1-13 sene ve 6.401 saat geçirdiğim DOTA2 (Şu an 27 yaşındayım arada Turbo mod girer çıkarım)
2-CRYSİS, far cry Serileri (GT 430 +i3 işlemcimle fena sarıyordu)
3-Red Alert 2 (Hatırımda çok güzel kalmış)
4-Age Of Empires 3
5-Gta San Andreas (MTA çok severdim)
6- Spider Man 2 oyunu olması lazım eskiydi ama güzeldi o da

Korku oyunlarını oynayamıyorum, aslında zorlasam oynarım ama fena kaptırıyorum içine dalıyorum oyunun. Sanki yönettiğim karakter benim o derece dalıyorum oyunlara xD

valla ilk defa deneyecem 2 senedir lise mezunu olarak bekliyorum

Metro exodus
elden ring + çoğu soulslike from software oyunu
gta 4
last of serisi
max payne 1 2 (3 te güzel)

1-13 sene ve 6.401 saat geçirdiğim DOTA2 (Şu an 27 yaşındayım arada Turbo mod girer çıkarım)
2-CRYSİS, far cry Serileri (GT 430 +i3 işlemcimle fena sarıyordu)
3-Red Alert 2 (Hatırımda çok güzel kalmış)
4-Age Of Empires 3
5-Gta San Andreas (MTA çok severdim)
6- Spider Man 2 oyunu olması lazım eskiydi ama güzeldi o da

Korku oyunlarını oynayamıyorum, aslında zorlasam oynarım ama fena kaptırıyorum içine dalıyorum oyunun. Sanki yönettiğim karakter benim o derece dalıyorum oyunlara xD
Mta tofaş boğaz köprüsünde arkaşla drag yarışı zamanında sunucuda turnuva düzenlerdik :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynadınmı bilmem ama 2033 ve last light ıda dene onlar bana göre daha iyi
Metro exodus
elden ring + çoğu soulslike from software oyunu
gta 4
last of serisi
max payne 1 2 (3 te güzel)

Uzun zamandır bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir değilim fakat geçmişte en çok oynadığım oyunlar nfs hot pursuit olabilir küçükken 2.elden direksiyon sahibi olmuştum bu sayede bu oyunu bayağı bi oynayabilmiştim. Fps türünde ise quake 2 dir zamanında sinirlendiren fakat gün sonunda yine açıp vurmaya çalıştığım bir oyundu yine olsa oynarım diye düşünüyorum.

Uzun zamandır bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir değilim fakat geçmişte en çok oynadığım oyunlar nfs hot pursuit olabilir küçükken 2.elden direksiyon sahibi olmuştum bu sayede bu oyunu bayağı bi oynayabilmiştim. Fps türünde ise quake 2 dir zamanında sinirlendiren fakat gün sonunda yine açıp vurmaya çalıştığım bir oyundu yine olsa oynarım diye düşünüyorum.
quake oynadıysan doom da oyna eski oyunlarını tavsiye ederim

quake oynadıysan doom da oyna eski oyunlarını tavsiye ederim
Şu anda doom oyunlarını deneyimleyebileceğim bir sisteme sahip değilim fakat ileriki zamanlarda pc topladığımda olabilir.
Biraz daha kütüphaneme bakındındığımda seganın çıkardığı the incredible hulk ve supercow oyunu olabilir. Supercow zamanında küçüklere hitap ettiği için çok sevmdiğimi hatırlıyorum ve çok çekici gelmişti incredible hulka nispeten çünkü o oyunu oynarken kontroller vs çok zorlanıyordum.

Valla sevdiğim oyun değilde en sevdiklerim diyim sıralama şu şekilde
1:PES 13
2:PES 17
3:FIFA 14
4:RDR2
5:CS2
6:Battlefield 1
7:Crysis
8:UNDERTALE
9:MİNECRAFT
10:CS 1.6
İLK on böyle başka varda aklıma gelmedi ama aralarında sevdiğim pes 13 olsada diğer oyunlarıda çok seviyorum

Valla sevdiğim oyun değilde en sevdiklerim diyim sıralama şu şekilde
1:PES 13
2:PES 17
3:FIFA 14
4:RDR2
5:CS2
6:Battlefield 1
7:Crysis
8:UNDERTALE
9:MİNECRAFT
10:CS 1.6
İLK on böyle başka varda aklıma gelmedi ama aralarında sevdiğim pes 13 olsada diğer oyunlarıda çok seviyorum
knk ben daha topa vurmayı bilmediğim için futboll oyunları itici geliyor he oynadımmı arkadaşlarımla arada bir

Geri