yakında çıkış yapmaya hazırlanıyor blackline bile oyun hakkında hikayesinin leaklendiğinden bahsetmiş umarım oyunu bitirdikten sonra ağlamam
yakında çıkış yapmaya hazırlanıyor blackline bile oyun hakkında hikayesinin leaklendiğinden bahsetmiş umarım oyunu bitirdikten sonra ağlamam
fizik konusunda ve npc konusunda baya şeyler var sürülebilir araçlar arabaya binen npcler araba kullanan npcler yanıcı maddeler yanıcı zemin patlamaya yatkın yerler vs gibisonunu getirseler bari uzayınca olmuyor bi kaç seri sadece 3. oyundan sonra ayakta kaldı oda sayılıdır half life
nin de sonuncusu olsada artık beklentimiz kalksa senelerdir bekletiyorlar zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim için gelmiş geçmiş en iyi seridir half life ama hala umudum yok 3. oyundan. yapamayacaklar gibime geliyor
geçen indirecektim yks olduğu için yemediBenim en sevdiğim oyun Sekiro. Hem hikayesindeki referanslar ve atmosferi hem de kılıç dövüş mekaniği ile bir başyapıt olduğunu düşünüyorum.
Zamanın olduğunda indir bence de. İlk oyunda insan epey zorlanıyor. Sabır ve sakinlik şart. Zorlanınca 1 gün ara verip dönmek de işe yarıyor. 7 defa bitirdim ben ilk oyunda perişan olmuştum.geçen indirecektim yks olduğu için yemedi
"Ölüm beni hak ettiğinde elde edebilir." gowrGod of war ve God of war Ragnarök
çok beğendiğim hikayesi.müziği,ambiyansı,grafikleri ve birçok özelliği
hiç sıkılmadan defalarca tekrar tekrar oynarım bunları
sınav bana girmeden bir bitireyimde allah büyüktür hallederiz oyun kaçmıyor sonuçtaZamanın olduğunda indir bence de. İlk oyunda insan epey zorlanıyor. Sabır ve sakinlik şart. Zorlanınca 1 gün ara verip dönmek de işe yarıyor. 7 defa bitirdim ben ilk oyunda perişan olmuştum.