Sizin en sevdiğiniz oyun ne

sonunu getirseler bari uzayınca olmuyor bi kaç seri sadece 3. oyundan sonra ayakta kaldı oda sayılıdır half life
nin de sonuncusu olsada artık beklentimiz kalksa senelerdir bekletiyorlar zaten
yakında çıkış yapmaya hazırlanıyor blackline bile oyun hakkında hikayesinin leaklendiğinden bahsetmiş umarım oyunu bitirdikten sonra ağlamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim için gelmiş geçmiş en iyi seridir half life ama hala umudum yok 3. oyundan. yapamayacaklar gibime geliyor
yakında çıkış yapmaya hazırlanıyor blackline bile oyun hakkında hikayesinin leaklendiğinden bahsetmiş umarım oyunu bitirdikten sonra ağlamam

sonunu getirseler bari uzayınca olmuyor bi kaç seri sadece 3. oyundan sonra ayakta kaldı oda sayılıdır half life
nin de sonuncusu olsada artık beklentimiz kalksa senelerdir bekletiyorlar zaten

benim için gelmiş geçmiş en iyi seridir half life ama hala umudum yok 3. oyundan. yapamayacaklar gibime geliyor
fizik konusunda ve npc konusunda baya şeyler var sürülebilir araçlar arabaya binen npcler araba kullanan npcler yanıcı maddeler yanıcı zemin patlamaya yatkın yerler vs gibi

açıkçası rtx hl2 daha çok dikkatimi çekti full sürümü çıkarırlarsa tabi

bilgi ve tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar güzel bir sohbet oldu iyi akşamlar cümleten

Benim en sevdiğim oyun Sekiro. Hem hikayesindeki referanslar ve atmosferi hem de kılıç dövüş mekaniği ile bir başyapıt olduğunu düşünüyorum.

Benim en sevdiğim oyun Sekiro. Hem hikayesindeki referanslar ve atmosferi hem de kılıç dövüş mekaniği ile bir başyapıt olduğunu düşünüyorum.
geçen indirecektim yks olduğu için yemedi

God of war ve God of war Ragnarök
çok beğendiğim hikayesi.müziği,ambiyansı,grafikleri ve birçok özelliği

hiç sıkılmadan defalarca tekrar tekrar oynarım bunları

geçen indirecektim yks olduğu için yemedi
Zamanın olduğunda indir bence de. İlk oyunda insan epey zorlanıyor. Sabır ve sakinlik şart. Zorlanınca 1 gün ara verip dönmek de işe yarıyor. 7 defa bitirdim ben ilk oyunda perişan olmuştum.

God of war ve God of war Ragnarök
çok beğendiğim hikayesi.müziği,ambiyansı,grafikleri ve birçok özelliği

hiç sıkılmadan defalarca tekrar tekrar oynarım bunları
"Ölüm beni hak ettiğinde elde edebilir." gowr

Zamanın olduğunda indir bence de. İlk oyunda insan epey zorlanıyor. Sabır ve sakinlik şart. Zorlanınca 1 gün ara verip dönmek de işe yarıyor. 7 defa bitirdim ben ilk oyunda perişan olmuştum.
sınav bana girmeden bir bitireyimde allah büyüktür hallederiz oyun kaçmıyor sonuçta

Aha bu oyun 😂 Ne kadar güçlü pc toplasam bile bu 2D oyunu oynayacam arkadaş.

Shadow Fight 2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,451
Üyeler
187,680
Son üye
enesalc0
Geri