Sizin en sevdiğiniz oyun ne

knk ben daha topa vurmayı bilmediğim için futboll oyunları itici geliyor he oynadımmı arkadaşlarımla arada bir
Valla hepsini patates ediyorum pes'te de yoksa ben de FIFA bilmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek bildiğim fıfa 14 o kadar yoksa hiç bilmem yani

Valla sevdiğim oyun değilde en sevdiklerim diyim sıralama şu şekilde
1:PES 13
2:PES 17
3:FIFA 14
4:RDR2
5:CS2
6:Battlefield 1
7:Crysis
8:UNDERTALE
9:MİNECRAFT
10:CS 1.6
İLK on böyle başka varda aklıma gelmedi ama aralarında sevdiğim pes 13 olsada diğer oyunlarıda çok seviyorum
Olm pes yazdım gülücük neden ln

Tek bildiğim fıfa 14 o kadar yoksa hiç bilmem yani

Olm pes yazdım gülücük neden ln
Gülücük koymuş neden ln

Baldurs gate 3
Disco elysium
Rdr2 yide sevmiştim sakin sakin at sürüyorsun yan görevleri falan gizli olayları sarıyor adamı ama ilk 2 oyun rol yapma şaheserleri mükemmel başyapıtlar

Baldurs gate 3
Disco elysium
Rdr2 yide sevmiştim sakin sakin at sürüyorsun yan görevleri falan gizli olayları sarıyor adamı ama ilk 2 oyun rol yapma şaheserleri mükemmel başyapıtlar
rol yapma üstten bakma sıra tabanlı oyunları hiç denemedim sayılır.baldurs olabilir farklılık olur .d oyun bulamıyom artık

rol yapma üstten bakma sıra tabanlı oyunları hiç denemedim sayılır.baldurs olabilir farklılık olur .d oyun bulamıyom artık
denemen lazım adamın altına su atıp çarpmak mı dersin adamı yağlayıp kızartmak mı dersin her biri ayrı zevk veriyor

denemen lazım adamın altına su atıp çarpmak mı dersin adamı yağlayıp kızartmak mı dersin her biri ayrı zevk veriyor
tam sinir atmalık sadistik kafana göre takılmalık sohbet odaklı bir oyun gibimi .d

tam sinir atmalık sadistik kafana göre takılmalık sohbet odaklı bir oyun gibimi .d
Hocam sinir atmalıktan ziyada strateji hat safhada bam gümde girebilirsin stratejikte yaklaşabilirsin her istediğini yapabiliyorsun oyunda müthiş bir esneklik var

diablo oynamıştım sadece rol yapma ve sıra tabanlı değil oda güzel oynadım baya

Benim için Crysis bir başkadır.

hem öneri hemde tartışma tarzı bir konu açıyorum sevdiğiniz oyunları yada önericeğiniz pc oyunlarını belirtiniz kategori farketmez
En sevdigim oyun minecrafttir build yapmasini cok severim buildim de ortalamadir ama goze hitap eder PvP severim o yuzden en cok sevdigim oyun minecraft

.d öğleden beri burda sohbet ediyom gelene geçene yazıyom dedim bi konu açam yalama oldu konu .d

Geri