L.lawliet
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 133
- İsim
- JJokeRR
arkadaşlar kullanmış olduğum telefon kırıldı çok telefon değiştirecek takıntılı biri değilim zaten gün artasında vakit geçirmek müzik dinlemek film izlemek sosyal medya tüketimi gibi basit işler yapıcam 5-6 bin tl bütçem var samsung olsun istiyorum panel bakımından genelde en başarılı işler bu markadan çıkıyor note serisine gözümü kestirdim ve benim bütçemde en güncel note serisi telefonun note 10 olduğunu gördüm ama neredeyse aynı fiyatta olan s20 note 10 özellikleriyle kıyasladığınızda panel farkı çok büyük ortaya çıkıyor note 10 çözünürlük olarak daha düşük ekran yenileme hızı olarak daha düşük ve ppi olarak daha düşük tabi s20 de 120 hz ve 2 k yı aynı anda kullanamıyorsunuz ama note 5 telefonunda bile 2k ekran varken note 10 da 1080p olması bana sanki boşa para veriyormuşum hissiyatı yarattı note 9-8 de aynı şekilde 2 k ekrana sahip ama çevremde note serisi kullanan insanlar var ve çok memnunlar hala note 5 kullanan arkadaşım bile var yani işin kısası s-pen deneyimi yaşamak istiyorum fakat bunun için ekran kalitesinden baya bi taviz vericem sizce değermi