bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,657
Psikolojik bir sorun ya psikiyatr ya da böyle devam
aaaaaaa @efe gaydal unofical deil mi mşisinziBunu babanızla konuşmanız daha doğru ve çözüm odaklı olacaktır. Onun dışında buradan sizin yararınıza birşeyin çıkacağını pek sanmıyorum.
Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın hocam birden öyle yazımca....Olm sağlıklı olsaydı dedim, hayatta olsaydı demedim.![]()
Maksat içimi dökmek için yazdım artık alıştım zaten ama bu dünkü olay cok utandırdı beni.Bunu babanızla konuşmanız daha doğru ve çözüm odaklı olacaktır. Onun dışında buradan sizin yararınıza birşeyin çıkacağını pek sanmıyorum.
Dostum iyi birisine benziyorsun yazdiklarina gore. Saygili olman bir yere kadar olmali, kim olursa olsun ne olursa olsun yanlisa yanlis istemedigine de hayir diyebil. Tabi abartma sonucta baban. Bi sure ye duzelir buyuyorsun sonuctaSELAMÜN ALEYKÜM
İçimi dökmek için yazıyorum yalnız birisiyim pek dostum olmadığı için bu form ortamını yeni keşfettim sayılır ve hoşuma gitti isteyen okusun maksat içimi dökmek hep birikti çünkü.
Kendimden bahsediyim öncelikle lise son sınıfım,herkese elimden geldiğince saygılı olmaya çalışan,nazik davranan,küfür etmeyen sıradan yalnız birisiyim.
Ailem heleki babam bana hep aşağılar,kızar,insanların yanında beni küçültmeye çalışan kızgın bir tip.dışarıdan biri gören biri öyle demez fakat.bi okadar da elinden geldiğince bizim istediğimizide alır mahrum bırakmamaya çalışır.ben yaklaşık 1 senedir sanırım yalnızım yani arkadaşlarım var fakat dost değil maksat sohbet olsun diye kısacası yalnız birisiyim.bu aralar 1,2 senedir babamın bu yazdığım davranışları aşırı arttı daha demin 10,15 dk önce büyükbabam babanemşn yanında bağırdı bana küçük bir olaydan dolayı uykularından kaldırdı ve rezil oldum kısacası her ikisinede.ben ne yapabilirim artık çok sıkıldım bu durumdan inanın buraya bu yazıyı yazınca öylebi rahatladımki bi arkadaşım olsa içimi bi döksem kim bilir ne çok zaman alır fakat olmadığı için buraya yazıyorum işte.![]()
Ayrica ben de de bizimkiler ayrildi lise sonda babamla kavga ettik surekli ve sonucunda 3 seneden fazladir gorusmuyorumDostum iyi birisine benziyorsun yazdiklarina gore. Saygili olman bir yere kadar olmali, kim olursa olsun ne olursa olsun yanlisa yanlis istemedigine de hayir diyebil. Tabi abartma sonucta baban. Bi sure ye duzelir buyuyorsun sonucta
Büyük ihtimalle öyle genellikle stresli olduğunda oluyor dediklerim.başkasına sinirlenip sonucu bende patlıyor sanırım.Aileler genelde böyledir başka problemlerini evin çocuğundan çıkarmaya çalışır. Özellikle evin en büyük çocuğundan daha fazla çıkar bu durumlarda.
Hocam üzmekde istemiyorum kendisini nede olsa babam sonuçta ama başkasına sinirlenip bende patlamasıda hiç hoşuma gitmiyor işte.Dostum iyi birisine benziyorsun yazdiklarina gore. Saygili olman bir yere kadar olmali, kim olursa olsun ne olursa olsun yanlisa yanlis istemedigine de hayir diyebil. Tabi abartma sonucta baban. Bi sure ye duzelir buyuyorsun sonucta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrica ben de de bizimkiler ayrildi lise sonda babamla kavga ettik surekli ve sonucunda 3 seneden fazladir gorusmuyorum
Okudum hocam sonuna kadar sizin olay biraz farklıymış senin anlatmak istediğin eşit değeri görememek kız kardeşinin daha ön planda tutulması.bizdede öyle 2 erkek 1 kız kardeşim var öbür 2 kardeşimin dediğine fazla laf söylemezler babam alır parasıyla fakat benim istediğim bir şey olunca az buz mırın kırın ederler ama ucuz bişeyse alırlar veya kendi param yetmezse eklerler yine üstüne ellerinden geldiği kadar.aile yapısı iyi de sorun şu kız kardeş saçma bir harcama yapsa bile sorun olmaz ama benim harcayacağım şey dikkat çeker özellikle kendi paramı bile istediğim gibi harcayamam ve ben işime yarayacak ama onlara da anlatmadığım ( anlatsam anlamazlar ) olsa bile işte ne yapacaksın derler . Harcama olarak benim aldığım ürünler ya piyasadaki fiyat olarak en uygunu yani satıcıları tek tek karşılaştırır bakarım ama kız kardeşim a bunu mu alsam der karşısına çıkan ilk sitenin linkini babama atar babamda alır . Özet olarak bu ki örnek bir olay kendi paramla aldığım telefonu aldırana kadar canım çıktı kız kardeşim ise aynı telefonu sadece okula düzgün ve ailemin istediği koleje gideceğine tamam diyerek aldırttı . Asıl saçma olan şey ise kolejde müdür yardımcısı aile dostumuz haberimiz oluyor ve arkadaşlarıyla kafeye gidemiyor diye meslek lisesine geçti. düşün birisi yaşadığın bölgedeki en iyi kolej diğeri adı sanı belli olmayan okumak için okuyacağın bir lise . Babamla annem kız kardeşime öyle şeyler sundular ki kafadan sıkıntılı biri bile der ailem herşeyi hazırlıyor ben de bir zahmet diploma alayım der . Erkek çocuğa gelirsek o zaten hep kendi halletti , hiç bizi uğraştırmaz sessiz , sakin önemli olmadığı sürece isteği yok diyip geçiştiriyor . Bu cidden yorgun hissettiriyor her zaman olgun olmam gerektiği söylendi çocukluğumu çocuk gibi yaşayamadım . Arkadaşlarım parkta oynarken ben ders çalıştım şuan 16 yaşındayım ve daha bu sene ve geçen sene eğlenebileceğimi farkettim ama zamanda ciddi olmamı gerektiren bir dönem ve ben bunu ayarlayamadım. Akademik olarak tüm temeli çöpe attım ilkokulda öğretmenlerim konuşma bozukluğu yani bazı harfler yok ve çekingen olduğum için beni dışladı bundan bir şey olmaz diye ve aynı öğretmen çok değil 1 yıl sonra övgüler 2 yıl sonra ise sınıf 1. si diye yemeğe götürüyordu . ortaokul desen bir sürü olaylar ne kadar aileme demesem de psikolojikmen çok yorgunum.. travma bıraktı sanırım birkaç şey korkuyorum artık birisine değer vermekten de . konu nerden nereye geldi baya yazmışım sonuna kadar okuyan olmazda neyse iyi günler ben iyi değilim net olan şey bu