hayırlı olsun sana her pc toplamada zamanında konsolu alacağıma 1070 sistem toplamanın mantıklığını sorguluyorum ah ah geçmişim nden be konsol be alçaktık 1070 i neysem hayırlı olsun AMA EJDERYASI YOOOOOOKTeknobiyotikten asla şaşmayın arkadaşlar. Sizlere çok teşekkür ederim. Sizin yönlendirmeniz ve tavsiyeleriniz sayesinde bu kasayı alabildim. Hepinizden Allah razı olsun. Alacak arkadaşlara da Allah tez zamanda nasip etsin inşAllah
Sağolasın dostumhayırlı olsun sana her PC toplamada zamanında konsolu alacağıma 1070 sistem toplamanın mantıklığını sorguluyorum ah ah geçmişim nden be konsol be alçaktık 1070 i neysem hayırlı olsun AMA EJDERYASI YOOOOOOK
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Çok sağol dostumHayırlı olsun kardeşim.
aybi peki her yerinde ışıgları vamı bari ışıglı olsun her şey mesela ben evi bul rgb yaptırcamSağolasın dostumartık 2 güne ejderya stickeri alıp üstüne yapıştırcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim
abi bence sat pc yi gel senlen rgb evi yapıp gameyon yapak pavyon ve internet kafe karışımı sonra ikimizede alırık rtx 2080 sistem gel bana ortak olIşık yok ya içi güzel olsun![]()
halen o pişmanlığı atamıyom moruq o konsol yerine keşke 1070 li sistem alaymışım be kardeş sen olsan yapmazmıydınSen iyi değilsin kral![]()
Pc dediin memesay olcak morqPC dediğin ejjderyalı olacak morqu 10 TL ye sistem toplayanlar isze gelsin lafım topluyonu 2080 li sistem aam ejderyası yok kara cahiler kırmızı siyah aydınlatma yok ya da üstünde havalı yazılar yok siz anca alın böle ucuz die