SİZLERE TEŞEKKÜR POSTU

Teknobiyotikten asla şaşmayın arkadaşlar. Sizlere çok teşekkür ederim. Sizin yönlendirmeniz ve tavsiyeleriniz sayesinde bu kasayı alabildim. Hepinizden Allah razı olsun. Alacak arkadaşlara da Allah tez zamanda nasip etsin inşAllah
hayırlı olsun sana her pc toplamada zamanında konsolu alacağıma 1070 sistem toplamanın mantıklığını sorguluyorum ah ah geçmişim nden be konsol be alçaktık 1070 i neysem hayırlı olsun AMA EJDERYASI YOOOOOOK

hayırlı olsun sana her PC toplamada zamanında konsolu alacağıma 1070 sistem toplamanın mantıklığını sorguluyorum ah ah geçmişim nden be konsol be alçaktık 1070 i neysem hayırlı olsun AMA EJDERYASI YOOOOOOK
Sağolasın dostum 😂 artık 2 güne ejderya stickeri alıp üstüne yapıştırcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun kardeşim.
Çok sağol dostum

Sağolasın dostum 😂 artık 2 güne ejderya stickeri alıp üstüne yapıştırcam

Çok teşekkür ederim
aybi peki her yerinde ışıgları vamı bari ışıglı olsun her şey mesela ben evi bul rgb yaptırcam

Işık yok ya içi güzel olsun 😂
abi bence sat pc yi gel senlen rgb evi yapıp gameyon yapak pavyon ve internet kafe karışımı sonra ikimizede alırık rtx 2080 sistem gel bana ortak ol

3500X alan pişman. 3600 alsaydınız keşke bir de o işlemciye o anakart olmamış neyse hayırlı olsun.

PC dediğin ejjderyalı olacak morqu 10 TL ye sistem toplayanlar isze gelsin lafım topluyonu 2080 li sistem aam ejderyası yok kara cahiler kırmızı siyah aydınlatma yok ya da üstünde havalı yazılar yok siz anca alın böle ucuz die
Pc dediin memesay olcak morq

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,496
Üyeler
189,093
Son üye
Neteyam
Geri