Teşekkür ederimmHayırlı olsun.
Çok serin çalışıyor ekran kartı yük altında bile %15 fan ile 54 dereceyi geçmiyorSıcaklıklar ne durumda? Beklediğimden güzel duruyor.
imzana neden eklemedin havalı durur hiç olmadıTeknobiyotikten asla şaşmayın arkadaşlar. Sizlere çok teşekkür ederim. Sizin yönlendirmeniz ve tavsiyeleriniz sayesinde bu kasayı alabildim. Hepinizden Allah razı olsun. Alacak arkadaşlara da Allah tez zamanda nasip etsin inşAllah
Umarım insanlara marka takıntısının iyi olmadığını aşılarsınızT
Teşekkür ederimm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok serin çalışıyor ekran kartı yük altında bile %15 fan ile 54 dereceyi geçmiyor
Bunun için arkadaşlara her türlü yardımcı olmaya hazırımUmarım insanlara marka takıntısının iyi olmadığını aşılarsınız![]()
Teşekkür ederim dostumHayırlı olsun.
sus be cahil markalar daha iyi çüngi üstünde ejderya var kirmıızı siyah rengi var başga ne olsun yemişim diğer özelliklerini EJDERYA VAR EJDERYA VAR kara cahille siz giidn renksiz ejderyasız şeylker alınUmarım insanlara marka takıntısının iyi olmadığını aşılarsınız![]()
sus be cahil markalar daha iyi çüngi üstünde ejderya var kirmıızı siyah rengi var başga ne olsun yemişim diğer özelliklerini EJDERYA VAR EJDERYA VAR kara cahille siz giidn renksiz ejderyasız şeylker alın
Özellikle ben bı teşekkür beklerimTeknobiyotikten asla şaşmayın arkadaşlar. Sizlere çok teşekkür ederim. Sizin yönlendirmeniz ve tavsiyeleriniz sayesinde bu kasayı alabildim. Hepinizden Allah razı olsun. Alacak arkadaşlara da Allah tez zamanda nasip etsin inşAllah
Özellikleri nedir? Hayırlı olsun.Teknobiyotikten asla şaşmayın arkadaşlar. Sizlere çok teşekkür ederim. Sizin yönlendirmeniz ve tavsiyeleriniz sayesinde bu kasayı alabildim. Hepinizden Allah razı olsun. Alacak arkadaşlara da Allah tez zamanda nasip etsin inşAllah
Özellikleri nedir?