Neler Yeni

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Whatsapptaki mesajlarını tekli grupta falan yazıyosan kimse göremez öyle. Milyarder olsaydın veya bir ülkenin güçlü siyasilerinden olsaydın o zaman endişelenebilirdin ancak şu an bakmaları imkansız. O 10 15 kişilik insan grubu belki senin arkandaki bir şeye baktı. Ya da sen onlara dik dik bakınca onlarda sana bakmış olabilir. 5600 sayısını sen tüm gün aklında tutup buna odaklandıktan sonra o adamın, birine 2.el telefon satıp pazarlık yaparken 5800 5700 demesini duymazsın ama 5600 dediğinde tüm odağın o adamın dediğine kayar ve senin için söylediğini sanabilirsin. 1.si yapman gereken şey Tüm dünya görsün mesajlarını ne olmuş. Herkesin dedikleri hayatına yön vermemeli sen kendini biliyosan gerisinin ne önemi var. Saygı duyduğun kişilerin senin hakkındaki eleştirilerini dinlersin ona göre kendinde bu yanlış mı değil mi diye düşünürsün ve yanlışsa o hareketini değiştirirsin örnek. Sağlıklı olan budur. 2.si ise dünyanın senin etrafında döndüğünü düşünmek isteyebilirsin. Ünlü olmak veya çok tanınır olmak gibi isteğin olabilir. Ancak bu, şu an için doğru değil. Doğru olmasını istiyorsan ona göre çalışman gerekir ki ünlü olduktan sonra başına böyle şeyler gelsin. Kendini kandırma, başkalarının dediklerini takma ve psikologa da her şeyi düzgün düzgün anlat. Ben burda kendi fikirlerimi yazdım senin için ancak psikolog daha iyi bir yol bulacaktır. Geçmiş olsun demeyeceğim çünkü hasta değilsin aşarsın bunu güveniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak komşu şöyle dedi bırak nasıl olsa bizi duyuyor cocuk var evlerinde bir şey yapmayalım bırakın ne yapıyorsa yapsınlar dedi yani bunu net duydum ben o kadar çok psikolojik olmasını istiyorum ki ben şimdi onca ilacı kullanıcam hocaya da gidicem ardından bir de o grubu veya mesajları bir şekilde bulup erişirsem işt e o zaman herkes bana inanınca kafayı yemek istemiyorum daha çok
İlaçları pskiyatr yazar. Psikologlar konuşur ve hekim olmadıkları için yazamaz. Gerekmedikçe de ilaç yazmaz emin ol. Konuşarak çözülebilir

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
bak komşu şöyle dedi bırak nasıl olsa bizi duyuyor cocuk var evlerinde bir şey yapmayalım bırakın ne yapıyorsa yapsınlar dedi yani bunu net duydum ben o kadar çok psikolojik olmasını istiyorum ki ben şimdi onca ilacı kullanıcam hocaya da gidicem ardından bir de o grubu veya mesajları bir şekilde bulup erişirsem işt e o zaman herkes bana inanınca kafayı yemek istemiyorum daha çok
hacıyla hocayla düzelecek işler değil bunlar. doktora git.

zamzom

80+
elenebilirdin ancak şu an bakmaları imkans
Whatsapptaki mesajlarını tekli grupta falan yazıyosan kimse göremez öyle. Milyarder olsaydın veya bir ülkenin güçlü siyasilerinden olsaydın o zaman endişelenebilirdin ancak şu an bakmaları imkansız. O 10 15 kişilik insan grubu belki senin arkandaki bir şeye baktı. Ya da sen onlara dik dik bakınca onlarda sana bakmış olabilir. 5600 sayısını sen tüm gün aklında tutup buna odaklandıktan sonra o adamın, birine 2.el telefon satıp pazarlık yaparken 5800 5700 demesini duymazsın ama 5600 dediğinde tüm odağın o adamın dediğine kayar ve senin için söylediğini sanabilirsin. 1.si yapman gereken şey Tüm dünya görsün mesajlarını ne olmuş. Herkesin dedikleri hayatına yön vermemeli sen kendini biliyosan gerisinin ne önemi var. Saygı duyduğun kişilerin senin hakkındaki eleştirilerini dinlersin ona göre kendinde bu yanlış mı değil mi diye düşünürsün ve yanlışsa o hareketini değiştirirsin örnek. Sağlıklı olan budur. 2.si ise dünyanın senin etrafında döndüğünü düşünmek isteyebilirsin. Ünlü olmak veya çok tanınır olmak gibi isteğin olabilir. Ancak bu, şu an için doğru değil. Doğru olmasını istiyorsan ona göre çalışman gerekir ki ünlü olduktan sonra başına böyle şeyler gelsin. Kendini kandırma, başkalarının dediklerini takma ve psikologa da her şeyi düzgün düzgün anlat. Ben burda kendi fikirlerimi yazdım senin için ancak psikolog daha iyi bir yol bulacaktır. Geçmiş olsun demeyeceğim çünkü hasta değilsin aşarsın bunu güveniyorum.

İlaçları pskiyatr yazar. Psikologlar konuşur ve hekim olmadıkları için yazamaz. Gerekmedikçe de ilaç yazmaz emin ol. Konuşarak çözülebilir
aşabileceğimi sanmıyorum telefonu kapattım kimse ile konuşmuyorum ve iş yerinde kapalı olan odaya geçtim dükkanın önünden geçen insan görmek istemiyorum herkes biliyormuş gibi geliyor inan nisan ayındaki hayatıma dönmek istiyorum ne güzel kimse beni bilmiyordu

hacıyla hocayla düzelecek işler değil bunlar. doktora git.
zaten 13:45 randevumuz var fakat merak ettiğim ya haklı çıkarsam o düşünce korkutuyor beni belki de bu kızın tarafından birisi bana kafayı taktı ve tüm bilgileri topladı gibime geliyor ve amacı beni kızdırmak olduğu için mahallede 1-2 kişinin numarasını aldı ve ifşa buldukça numarayalara attı ve beni herkese rezil etti gibime geliyor allah korusun bu kadar kötü birisi olduğunu düşünmüyorum ama

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Merhabalar kısa geçmeye çalısıcam ama uzun bir konu aslında

8 mayıs civarlarında kız kuzenime onun arkdaşından hoşlandıgımı anlatan bir yazı yazdım ve aramızı yapmasını istedim ardından bu mesajı iletmedim sadece yakıştırdığımı söyledim dedi ardından ben 2-3 hafta sonra dışarıdan şöyle sesler geldi.
"O ilk yazdığı mesaj direkt çıkma teklifiydi" " yaşatmıcaz onu"
ardından bu olaylar devam ederken devamlı whatsapp dan ne yazarsam katlanarak olmaya başladı örnek veriyorum sürücü kursunda herkes sanki beni tanıyor gibi bakıyor dedim.
bi baktım sürücü kursunun orda 15-20 kişilik grup bana kitlendi bakıyor. whatsapp ın izlendiğini düşündüm ki bugüne kadar teknoloji ile aram iyidir apk mapk indirmem ben sadece belli başlı uygulamalar vardır
ve kaspersky ücretli sürümü hep kuruluydu.
Ardından ulan bu hacklendi ise 5-6 yıl önce ifşa sayfaları ile konuştuğum twitter hesabım da aklıma geldi bir baktım aha onu aklıma getirmez olaydım.
ben kuzenime yazıyorum mahallede sesler geliyor benle alakalı sanki duyduklarım
" Sapık, biliyordum zaten, taşınmalıyız burdan"
" Kardeşim yani allah kahretsin ya! ne diyeyim bilmiyorum yürüyün içeriye yürü yürü"
" sen git kimi beceriyorsan becer falan ama nereye gitsem örnek veriyorum bursa dan istanbula gidiyorum belli bir bölge hep beni tanıyor gittiğim yere kadar da takip edildiğimi düşünüyorum herkes beni tanıyor gibi geliyor gittiğim yerlerde fotoğraf bile çekenler oluyor azılı katilmişim gibi bir oyun döndüren hacker grubu mu var çözemedim telefona format attım boş grup var whatsapp da yazıyorum oraya mesela ulan sitenin içinde bile tanıyanlar var mesela bak 5600 yazıcam onu bile söylicekler diyorum adam y anımdan geçerken 5600 mü o neymiş dedi ve geçti gitti

Arkadaşlar inanın 2 haftadır yaşamak istemiyorum bana acil yardım edin neden olur bunlar 5-6 yıl önce kapanan hesabı ele geçirebileceklerini sanmıyorum ve bütün komşulara nasıl yayabilirler bunları
Hocam bianda konuşanların yanına git sende konuşmaya başla harbiden ne ******** adammış falan de

zamzom

80+
Hocam bianda konuşanların yanına git sende konuşmaya başla harbiden ne ******** adammış falan de
annem ile babama arattım telefon ile yok bir şey duymadık senin oğlan hakkında diyorlar ama normalde görünce bakmıcakları kişiye hani ünlü olursun veya bir suç işlersin de geçerken dikkat ettiklerii insanalrın sana fark edersin ya onun gibi bir eşy var şu an işte

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
annem ile babama arattım telefon ile yok bir şey duymadık senin oğlan hakkında diyorlar ama normalde görünce bakmıcakları kişiye hani ünlü olursun veya bir suç işlersin de geçerken dikkat ettiklerii insanalrın sana fark edersin ya onun gibi bir eşy var şu an işte
Yok işte kendin doğrulamış olursun sorunun olup olmadığını sokakta yürürken konuşulduğunu duyarsan git ellerini omuzlarına at sende konuş dayak yersen psikoloğa gidersin

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
aşabileceğimi sanmıyorum telefonu kapattım kimse ile konuşmuyorum ve iş yerinde kapalı olan odaya geçtim dükkanın önünden geçen insan görmek istemiyorum herkes biliyormuş gibi geliyor inan nisan ayındaki hayatıma dönmek istiyorum ne güzel kimse beni bilmiyordu

zaten 13:45 randevumuz var fakat merak ettiğim ya haklı çıkarsam o düşünce korkutuyor beni belki de bu kızın tarafından birisi bana kafayı taktı ve tüm bilgileri topladı gibime geliyor ve amacı beni kızdırmak olduğu için mahallede 1-2 kişinin numarasını aldı ve ifşa buldukça numarayalara attı ve beni herkese rezil etti gibime geliyor allah korusun bu kadar kötü birisi olduğunu düşünmüyorum ama
Randevudan sonra bi bilgilendir kanka. Ne desek şu an etkisi yok çünkü.

zamzom

80+
Randevudan sonra bi bilgilendir kanka. Ne desek şu an etkisi yok çünkü.
psikoz yani sanrı durumu dedi çok daha tehlikeli vakalar var dedi seninki başlangıç gibi dedi 1 haftalık 2 tane ilaç verdi 10 temmuz da gene gidicem ama inan sekreterlere kadar tanıyorlar gibiydi anlam veremediğim bakışlar var sanki müge anlıya çıkmışım da herkesin ağzındaymışım gibi allah korusun yarabbim çok kötü bir şey.

Son düzenleme:

yaman..k

80+ Silver
DOktorla görüşmen buttiyse eve gel yatağa yat film aç izle kafanı dağıt aradıra bende yaşıyorum kafamı dağattigımda gećiyor

BabaVoss7

80+ Silver
Kral istersen direkt ifşan çıksın emin ol bir gülerler ikinci gün kimseninin umrunda bile olmaz. Psikolojik bişeyin var belli. Genelde aileyle veya başkalarıyla yaşanan şeylerden olur. Ama bu kadr takma bea

zamzom

80+
DOktorla görüşmen buttiyse eve gel yatağa yat film aç izle kafanı dağıt aradıra bende yaşıyorum kafamı dağattigımda gećiyor
işe gelmek zorundaydım işe geldik tekrar ama bu kadar olmaz ya insanlar bi söylemiyor ama her şeyi yapıyor bilindiğinin bu kadar farkında olmak da mı hastalığa dahil gerçekten gelen müşterinin bile yüz ifadesinden bildiğini anlıyorum ilaçları bir içeyim yoksa kafayı yicem

Kral istersen direkt ifşan çıksın emin ol bir gülerler ikinci gün kimseninin umrunda bile olmaz. Psikolojik bişeyin var belli. Genelde aileyle veya başkalarıyla yaşanan şeylerden olur. Ama bu kadr takma bea
kanka bilmiyorum neden ama çok göz önündeyim her yerde tanınıyorum gibi geliyor özellikle yaşlı amcalar direkt biliyor nasıl bu veri onlara gidebilir aklım almıyor ciddiyim inanamıyorum herkesi bir gruba eklemişler gibi.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hoca çok sıkıntılı bir durumun var şuan
acilen uzman desteği almalısın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom