Blondeboy
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 171
- İsim
- Ömer
Whatsapptaki mesajlarını tekli grupta falan yazıyosan kimse göremez öyle. Milyarder olsaydın veya bir ülkenin güçlü siyasilerinden olsaydın o zaman endişelenebilirdin ancak şu an bakmaları imkansız. O 10 15 kişilik insan grubu belki senin arkandaki bir şeye baktı. Ya da sen onlara dik dik bakınca onlarda sana bakmış olabilir. 5600 sayısını sen tüm gün aklında tutup buna odaklandıktan sonra o adamın, birine 2.el telefon satıp pazarlık yaparken 5800 5700 demesini duymazsın ama 5600 dediğinde tüm odağın o adamın dediğine kayar ve senin için söylediğini sanabilirsin. 1.si yapman gereken şey Tüm dünya görsün mesajlarını ne olmuş. Herkesin dedikleri hayatına yön vermemeli sen kendini biliyosan gerisinin ne önemi var. Saygı duyduğun kişilerin senin hakkındaki eleştirilerini dinlersin ona göre kendinde bu yanlış mı değil mi diye düşünürsün ve yanlışsa o hareketini değiştirirsin örnek. Sağlıklı olan budur. 2.si ise dünyanın senin etrafında döndüğünü düşünmek isteyebilirsin. Ünlü olmak veya çok tanınır olmak gibi isteğin olabilir. Ancak bu, şu an için doğru değil. Doğru olmasını istiyorsan ona göre çalışman gerekir ki ünlü olduktan sonra başına böyle şeyler gelsin. Kendini kandırma, başkalarının dediklerini takma ve psikologa da her şeyi düzgün düzgün anlat. Ben burda kendi fikirlerimi yazdım senin için ancak psikolog daha iyi bir yol bulacaktır. Geçmiş olsun demeyeceğim çünkü hasta değilsin aşarsın bunu güveniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlaçları pskiyatr yazar. Psikologlar konuşur ve hekim olmadıkları için yazamaz. Gerekmedikçe de ilaç yazmaz emin ol. Konuşarak çözülebilirbak komşu şöyle dedi bırak nasıl olsa bizi duyuyor cocuk var evlerinde bir şey yapmayalım bırakın ne yapıyorsa yapsınlar dedi yani bunu net duydum ben o kadar çok psikolojik olmasını istiyorum ki ben şimdi onca ilacı kullanıcam hocaya da gidicem ardından bir de o grubu veya mesajları bir şekilde bulup erişirsem işt e o zaman herkes bana inanınca kafayı yemek istemiyorum daha çok