işe gelmek zorundaydım işe geldik tekrar ama bu kadar olmaz ya insanlar bi söylemiyor ama her şeyi yapıyor bilindiğinin bu kadar farkında olmak da mı hastalığa dahil gerçekten gelen müşterinin bile yüz ifadesinden bildiğini anlıyorum ilaçları bir içeyim yoksa kafayı yicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka bilmiyorum neden ama çok göz önündeyim her yerde tanınıyorum gibi geliyor özellikle yaşlı amcalar direkt biliyor nasıl bu veri onlara gidebilir aklım almıyor ciddiyim inanamıyorum herkesi bir gruba eklemişler gibi.
randevumuz var 1 gibi gidicem psikaytr a ama ben beynimi inandıramıyorum duyduğum sesler ve insanların sinirli olmasını hep kendime yoruyorum her şey senaryo olma ihtimali imkansız geliyor şu an bana telefonu kapattım bayramdan beri kapalı hala gizli bir grup var ve beni ifşalıyorlar gibi geliyor herkesten soğutuyorlar sokağa cıkamıcak hale getiriyorlar gibi ..
Cumartesi hocaya gitmeyi düşünüyoruz bugün de psikiyatr radevumuz var ama arkadaşlar ya duydukarım ve gördüklerim şüphelendiklerim doğruysa ve bende sorun yoksa o zaman bu içtiğim ilaçlar daha çok beni zarara uğratmaz mı
psikoz yani sanrı durumu dedi çok daha tehlikeli vakalar var dedi seninki başlangıç gibi dedi 1 haftalık 2 tane ilaç verdi 10 temmuz da gene gidicem ama inan sekreterlere kadar tanıyorlar gibiydi anlam veremediğim bakışlar var sanki müge anlıya çıkmışım da herkesin ağzındaymışım gibi allah korusun yarabbim çok kötü bir şey.
arkadaşlar olay zaten kafaya takılmaması gereken mevzu fakat hacklendiğimi düşündüğüm için kafaya takıyorum yoksa imkansız bu kadar verinin ele geçmesi devamlı etraftan duyuyorum gibi geliyor allah korusun yarabbim ne olur hayal olsun ne olur kimse o mesajları görmüş olmasın allah rızası içinn ne olurrrrrr...
ama benim korkum herkesin haberi var herkes izledi ve komşudan komşuya akrabadan akrabaya yayıldı fakat kimse bir şey diyemiyor çünkü kişisel mesaj ve fotoğraf barındırıyor birisi söylese sana nasıl ulaştı dicez diye kimse yaklaşmıyor bu konuya ama herkes lanetliyor içten içe gibi geliyor ama bu mesajlar trolüne fake hesaptan yazılmış mesajlar yani gidip de bunları büyütmek için bu kötülüğü yapan kim olabilir ilaçları içtikten sonra bu mesajları okuyacağım.
Kanka psikolojik durumlarda hani kendi görüşüm ilaç veya başkasınjn tedavi etmesi çok zor. Emin ol sen cidden istersen normale dönmen 1 dakikanı alır. Kendinle bi konuş. Bak burda kaç kişi yazdı senin için, iyiliğini istediğimiz için. Beyin öyle bir şey ki delirmek istesen çok kolay delirebilirsin yeter ki iste ve sürekli düşün, kendine sıkıntı yarat bak nasıl deliriyosun. Tam tersi olarak kendinde bir sorun olmadığına inanırsan ve bu çevrende gördüklerini takmayıp bunlar sadece kendimce yarattığım düşünceler, sesler vb. Dersen ve bunlara inanmayı bırakırsan psikolojik bozukluk diye bir şey yanından geçmez. Her şey sende bitiyor. Delirmekle hiçbir psikolojik sıkıntıdan etkilenmemek arasında inci çizgi var. Sen etkilenmemeye hazırla kendini
Kanka psikolojik durumlarda hani kendi görüşüm ilaç veya başkasınjn tedavi etmesi çok zor. Emin ol sen cidden istersen normale dönmen 1 dakikanı alır. Kendinle bi konuş. Bak burda kaç kişi yazdı senin için, iyiliğini istediğimiz için. Beyin öyle bir şey ki delirmek istesen çok kolay delirebilirsin yeter ki iste ve sürekli düşün, kendine sıkıntı yarat bak nasıl deliriyosun. Tam tersi olarak kendinde bir sorun olmadığına inanırsan ve bu çevrende gördüklerini takmayıp bunlar sadece kendimce yarattığım düşünceler, sesler vb. Dersen ve bunlara inanmayı bırakırsan psikolojik bozukluk diye bir şey yanından geçmez. Her şey sende bitiyor. Delirmekle hiçbir psikolojik sıkıntıdan etkilenmemek arasında inci çizgi var. Sen etkilenmemeye hazırla kendini
bak inan orası öyle ama insanların tepkileri bi yumruk atmıyor ama nefreti kusuyor gibi gözüküyor beni görünce bi insan neden ilgi odağı gibi baksın devamlı bunu çözemiyorum bir şey var gibi uyuz ediyor beni tanıdıklarını düşünüyorum ne bileyim bi sayfada bi yerde mi paylaşıyorlar bilmiyorum
arkadaşlar inanın şu an sizler gibi böyle bilinmeyen veya ifşa durumu vs olmayan standart yaşamına devam eden birisi olmayı çok isterim ama şu an krizler içerisindeyim kafayı yicem
gerçek olma olasılığını düşünüyorum ama içinden çıkamıyorum 1 grup var telefonumu izleyen sözde ve burdaki bilgieri insanlara yayıyor telefonumu inceliyorlar ve 5 sene önceki kapanmış hesabımı açıyorlar içindeki verileri çekip millete yayıyorlar taa il değiştirecek kadar insana beni rezil ediyorlar ve benim tepkilerimi telefondan okudukları için eğleniyorlar böyle bi durumun olma olasılığıın düşününce zor geliyor ama kardeşim apk yüklüyor tabletine oa bulaşan virüs beni etkiler mi aynı network onu bilmiyorum işte kasperksy vardı benim telde ama.
arkadaşlar inanın şu an sizler gibi böyle bilinmeyen veya ifşa durumu vs olmayan standart yaşamına devam eden birisi olmayı çok isterim ama şu an krizler içerisindeyim kafayı yicem
gerçek olma olasılığını düşünüyorum ama içinden çıkamıyorum 1 grup var telefonumu izleyen sözde ve burdaki bilgieri insanlara yayıyor telefonumu inceliyorlar ve 5 sene önceki kapanmış hesabımı açıyorlar içindeki verileri çekip millete yayıyorlar taa il değiştirecek kadar insana beni rezil ediyorlar ve benim tepkilerimi telefondan okudukları için eğleniyorlar böyle bi durumun olma olasılığıın düşününce zor geliyor ama kardeşim apk yüklüyor tabletine oa bulaşan virüs beni etkiler mi aynı network onu bilmiyorum işte kasperksy vardı benim telde ama.
Her gün ölme olasılığını anne babanın ölme olasılığını birazdan araba çarpacak olasılığını bu işe girersem başarısız olacağım olasılığını her gün üst üste düşününce eline ne geçer sence. Bunun cevabı senin sorununun cevabıyla aynı
Bak 40 50 60 yıl yaşayacaz altı üstü. Bu gibi şeyleri kafana takıp kendini üzmek için fazla kısa hayat. Sana dediğim gibi bu düşünceleri daha çok tekrar ettikçe daha kötü olacaksın. Düşünüp düşünmemek senin elinde. Beynin senin nasıl olsa kendi kendine düşünemez. Elini sağa hareket ettirmek istediğinde hareket ettirirsin çünkü senin kontrolünde. O kendince kurduğun sorunları senaryoyu vb. atlamak istersen basitçene kendini değiştirmen gerekiyor. Düşünme biçimini, olaylara bakış açını değiştir hani.
Kanka spor öneririm sana. Vücut ağırlığı ya da normal ağırlıklı spor. Her bu gibi düşüncelere girdiğinde kendini cezalandır git 20 şınav çek örnek. Her seferinde de bu düşünce biçiminin yanlış olduğunu ve başkalarının dediklerinin senin üzerinde bir etki yaratmaması gerektiğini hatırlat kendine.
Ne desek boş zaten sen uygulamadıkça veya inanmadıkça.
Her gün ölme olasılığını anne babanın ölme olasılığını birazdan araba çarpacak olasılığını bu işe girersem başarısız olacağım olasılığını her gün üst üste düşününce eline ne geçer sence. Bunun cevabı senin sorununun cevabıyla aynı
Bak 40 50 60 yıl yaşayacaz altı üstü. Bu gibi şeyleri kafana takıp kendini üzmek için fazla kısa hayat. Sana dediğim gibi bu düşünceleri daha çok tekrar ettikçe daha kötü olacaksın. Düşünüp düşünmemek senin elinde. Beynin senin nasıl olsa kendi kendine düşünemez. Elini sağa hareket ettirmek istediğinde hareket ettirirsin çünkü senin kontrolünde. O kendince kurduğun sorunları senaryoyu vb. atlamak istersen basitçene kendini değiştirmen gerekiyor. Düşünme biçimini, olaylara bakış açını değiştir hani.
Kanka spor öneririm sana. Vücut ağırlığı ya da normal ağırlıklı spor. Her bu gibi düşüncelere girdiğinde kendini cezalandır git 20 şınav çek örnek. Her seferinde de bu düşünce biçiminin yanlış olduğunu ve başkalarının dediklerinin senin üzerinde bir etki yaratmaması gerektiğini hatırlat kendine.
Ne desek boş zaten sen uygulamadıkça veya inanmadıkça.
zaten öyle yapacağım fakat gene de o video ve birinin eline geçmiş olma ihtimali korkutucu oluyor umarım ben yanılıyorumdur herkes öyle bir şeyin olamdığıı söyliyor ama ben duyduklarımı inkar edemiyorum