Neler Yeni

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Efe D.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Roket Demir
Merhabalar kısa geçmeye çalısıcam ama uzun bir konu aslında

8 mayıs civarlarında kız kuzenime onun arkdaşından hoşlandıgımı anlatan bir yazı yazdım ve aramızı yapmasını istedim ardından bu mesajı iletmedim sadece yakıştırdığımı söyledim dedi ardından ben 2-3 hafta sonra dışarıdan şöyle sesler geldi.
"O ilk yazdığı mesaj direkt çıkma teklifiydi" " yaşatmıcaz onu"
ardından bu olaylar devam ederken devamlı whatsapp dan ne yazarsam katlanarak olmaya başladı örnek veriyorum sürücü kursunda herkes sanki beni tanıyor gibi bakıyor dedim.
bi baktım sürücü kursunun orda 15-20 kişilik grup bana kitlendi bakıyor. whatsapp ın izlendiğini düşündüm ki bugüne kadar teknoloji ile aram iyidir apk mapk indirmem ben sadece belli başlı uygulamalar vardır
ve kaspersky ücretli sürümü hep kuruluydu.
Ardından ulan bu hacklendi ise 5-6 yıl önce ifşa sayfaları ile konuştuğum twitter hesabım da aklıma geldi bir baktım aha onu aklıma getirmez olaydım.
ben kuzenime yazıyorum mahallede sesler geliyor benle alakalı sanki duyduklarım
" Sapık, biliyordum zaten, taşınmalıyız burdan"
" Kardeşim yani allah kahretsin ya! ne diyeyim bilmiyorum yürüyün içeriye yürü yürü"
" sen git kimi beceriyorsan becer falan ama nereye gitsem örnek veriyorum bursa dan istanbula gidiyorum belli bir bölge hep beni tanıyor gittiğim yere kadar da takip edildiğimi düşünüyorum herkes beni tanıyor gibi geliyor gittiğim yerlerde fotoğraf bile çekenler oluyor azılı katilmişim gibi bir oyun döndüren hacker grubu mu var çözemedim telefona format attım boş grup var whatsapp da yazıyorum oraya mesela ulan sitenin içinde bile tanıyanlar var mesela bak 5600 yazıcam onu bile söylicekler diyorum adam y anımdan geçerken 5600 mü o neymiş dedi ve geçti gitti

Arkadaşlar inanın 2 haftadır yaşamak istemiyorum bana acil yardım edin neden olur bunlar 5-6 yıl önce kapanan hesabı ele geçirebileceklerini sanmıyorum ve bütün komşulara nasıl yayabilirler bunları
Psikiyatrist git en iyi seçenek bence bir an önce görün derim

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
zaten öyle yapacağım fakat gene de o video ve birinin eline geçmiş olma ihtimali korkutucu oluyor umarım ben yanılıyorumdur herkes öyle bir şeyin olamdığıı söyliyor ama ben duyduklarımı inkar edemiyorum
Bir şey sorabilir miyim eğer herkesin sana kötü gözle baktığını veya hakkında fazla şey bildiğini düşünüyorsan samimi bulduğun birine gidip anlatabilirsin veya sana öyle baktığını düşündüğün birine sorabilirsin, herkes hataları olmuştur dönem dönem çok kafana takma bence.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Merhabalar kısa geçmeye çalısıcam ama uzun bir konu aslında

8 mayıs civarlarında kız kuzenime onun arkdaşından hoşlandıgımı anlatan bir yazı yazdım ve aramızı yapmasını istedim ardından bu mesajı iletmedim sadece yakıştırdığımı söyledim dedi ardından ben 2-3 hafta sonra dışarıdan şöyle sesler geldi.
"O ilk yazdığı mesaj direkt çıkma teklifiydi" " yaşatmıcaz onu"
ardından bu olaylar devam ederken devamlı whatsapp dan ne yazarsam katlanarak olmaya başladı örnek veriyorum sürücü kursunda herkes sanki beni tanıyor gibi bakıyor dedim.
bi baktım sürücü kursunun orda 15-20 kişilik grup bana kitlendi bakıyor. whatsapp ın izlendiğini düşündüm ki bugüne kadar teknoloji ile aram iyidir apk mapk indirmem ben sadece belli başlı uygulamalar vardır
ve kaspersky ücretli sürümü hep kuruluydu.
Ardından ulan bu hacklendi ise 5-6 yıl önce ifşa sayfaları ile konuştuğum twitter hesabım da aklıma geldi bir baktım aha onu aklıma getirmez olaydım.
ben kuzenime yazıyorum mahallede sesler geliyor benle alakalı sanki duyduklarım
" Sapık, biliyordum zaten, taşınmalıyız burdan"
" Kardeşim yani allah kahretsin ya! ne diyeyim bilmiyorum yürüyün içeriye yürü yürü"
" sen git kimi beceriyorsan becer falan ama nereye gitsem örnek veriyorum bursa dan istanbula gidiyorum belli bir bölge hep beni tanıyor gittiğim yere kadar da takip edildiğimi düşünüyorum herkes beni tanıyor gibi geliyor gittiğim yerlerde fotoğraf bile çekenler oluyor azılı katilmişim gibi bir oyun döndüren hacker grubu mu var çözemedim telefona format attım boş grup var whatsapp da yazıyorum oraya mesela ulan sitenin içinde bile tanıyanlar var mesela bak 5600 yazıcam onu bile söylicekler diyorum adam y anımdan geçerken 5600 mü o neymiş dedi ve geçti gitti

Arkadaşlar inanın 2 haftadır yaşamak istemiyorum bana acil yardım edin neden olur bunlar 5-6 yıl önce kapanan hesabı ele geçirebileceklerini sanmıyorum ve bütün komşulara nasıl yayabilirler bunları
Mesajını okumadım ama şizofren olsan bunun farkına varamazsın. Çevrendekiler fark eder, seni ikna etmeye çalışırlar ama ikna olmazsın asla

zamzom

80+
Kaç yaşındasın
23 yaşındayım ama 18 19 yaşında yaptıgım şeyleri sanki şimdi yapmışım gibi itibar zedelemesi yapıldığıı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesajını okumadım ama şizofren olsan bunun farkına varamazsın. Çevrendekiler fark eder, seni ikna etmeye çalışırlar ama ikna olmazsın asla
zaten byramda öyle oldu ve bir oda içerisinde herkes ikna ettirmeye çalıstı ben kabul etmedim ve işin sonu psikiyatr e bağladı su an ilaç kullandım 1 hafta sonra bakalım ne olacak

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
23 yaşındayım ama 18 19 yaşında yaptıgım şeyleri sanki şimdi yapmışım gibi itibar zedelemesi yapıldığıı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten byramda öyle oldu ve bir oda içerisinde herkes ikna ettirmeye çalıstı ben kabul etmedim ve işin sonu psikiyatr e bağladı su an ilaç kullandım 1 hafta sonra bakalım ne olacak
Dostum ne diyim bilmiyorum ben zirvede bıraktım o işi. En son 9 ay xanax kullandım, yeşil reçeteli uyuşturucu. Ondan sonra saldım kendimi

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
ismail
psikiyatriye uğra bi ara.

zamzom

80+
bana da yeşil reçeteli 1 ilaç ve 1 tane de normal ilaç verdi şu an kullanıma başladım bakalım neler olacak cumartesi günü hocaya da gidicez totalde 1 hafta sonra hafta içi işe gelirken etrafta bi tersoluk fark edersem artık dicem ki yok yani yayılmış belli ki diyeceğim yani.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
bana da yeşil reçeteli 1 ilaç ve 1 tane de normal ilaç verdi şu an kullanıma başladım bakalım neler olacak cumartesi günü hocaya da gidicez totalde 1 hafta sonra hafta içi işe gelirken etrafta bi tersoluk fark edersem artık dicem ki yok yani yayılmış belli ki diyeceğim yani.
İlaçların isimlerini yazar mısın? Hoca nedir yapmayın böyle cahillikler...

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
İlaçların isimlerini yazar mısın? Hoca nedir yapmayın böyle cahillikler...
En büyük delilik hocaya gitmede başlıyor zaten. Çareyi hacı hocada arayan herkeste şizofreni vardır az çok. Tamam dua da edersin, dinin gereğini de yaparsın da tüm topu hacı hocaya atmak nedir? Git doktora sonra sığın Allah'a.

zamzom

80+
En büyük delilik hocaya gitmede başlıyor zaten. Çareyi hacı hocada arayan herkeste şizofreni vardır az çok. Tamam dua da edersin, dinin gereğini de yaparsın da tüm topu hacı hocaya atmak nedir? Git doktora sonra sığın Allah'a.
hocam okuduysan zaten ilaç bile kullanmaya başladım ama ruh hastalıkları adına insanı manevi olarak rahat hissedeceği şeyleri de yaparsa kötü mü olur yani allah için ben zaten ilk doktoruma gittim gerisi allah kerim.

TahinPekmez

80+ Silver
nörolojik ve ruhsal durum bozukluğu. travmaya dayali da olabilir yada bir takıntı hali. sen bütün çözüm yollarına git.

zamzom

80+
nörolojik ve ruhsal durum bozukluğu. travmaya dayali da olabilir yada bir takıntı hali. sen bütün çözüm yollarına git.
aslında bu takıntı hep vardı yazdığım o mesajar işte ne bileyim bir gün ortaya çıkarsa vs diye içim içimi yerdi ama diyrodum ki yani kapanmış hesaplar artık kime nereye nasıl yayılabilir ama şaşırdığım nokta tatil beldesine gidipte oradaki kişi aa bak bir de pişkin gibi buıraya gelmiş bir de bak nargile yapıyor dedikçe benim hayat fonksiyonlarım kaydı ne yapsam bir yorum yapıyorlardı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom