Neler Yeni

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Bunlar hep boşa zaman harcamaktan oluyor 5 vakit namaza başla bütün sorunlarından kurtul :)

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
ismail
Hocaya gitme kısmına kadar okuyabildim.Daha fazla dayanamadım bu hikayeye.Doktora gidiniz.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Merhabalar kısa geçmeye çalısıcam ama uzun bir konu aslında

8 mayıs civarlarında kız kuzenime onun arkdaşından hoşlandıgımı anlatan bir yazı yazdım ve aramızı yapmasını istedim ardından bu mesajı iletmedim sadece yakıştırdığımı söyledim dedi ardından ben 2-3 hafta sonra dışarıdan şöyle sesler geldi.
"O ilk yazdığı mesaj direkt çıkma teklifiydi" " yaşatmıcaz onu"
ardından bu olaylar devam ederken devamlı whatsapp dan ne yazarsam katlanarak olmaya başladı örnek veriyorum sürücü kursunda herkes sanki beni tanıyor gibi bakıyor dedim.
bi baktım sürücü kursunun orda 15-20 kişilik grup bana kitlendi bakıyor. whatsapp ın izlendiğini düşündüm ki bugüne kadar teknoloji ile aram iyidir apk mapk indirmem ben sadece belli başlı uygulamalar vardır
ve kaspersky ücretli sürümü hep kuruluydu.
Ardından ulan bu hacklendi ise 5-6 yıl önce ifşa sayfaları ile konuştuğum twitter hesabım da aklıma geldi bir baktım aha onu aklıma getirmez olaydım.
ben kuzenime yazıyorum mahallede sesler geliyor benle alakalı sanki duyduklarım
" Sapık, biliyordum zaten, taşınmalıyız burdan"
" Kardeşim yani allah kahretsin ya! ne diyeyim bilmiyorum yürüyün içeriye yürü yürü"
" sen git kimi beceriyorsan becer falan ama nereye gitsem örnek veriyorum bursa dan istanbula gidiyorum belli bir bölge hep beni tanıyor gittiğim yere kadar da takip edildiğimi düşünüyorum herkes beni tanıyor gibi geliyor gittiğim yerlerde fotoğraf bile çekenler oluyor azılı katilmişim gibi bir oyun döndüren hacker grubu mu var çözemedim telefona format attım boş grup var whatsapp da yazıyorum oraya mesela ulan sitenin içinde bile tanıyanlar var mesela bak 5600 yazıcam onu bile söylicekler diyorum adam y anımdan geçerken 5600 mü o neymiş dedi ve geçti gitti

Arkadaşlar inanın 2 haftadır yaşamak istemiyorum bana acil yardım edin neden olur bunlar 5-6 yıl önce kapanan hesabı ele geçirebileceklerini sanmıyorum ve bütün komşulara nasıl yayabilirler bunları
Bu uzmanlık bir konu,uzman yardımı almalısın
Ama anladığım pişman olduğun bazı şeyler olmuş ve ortaya çıkmasından korktuğun için iç sesin, kafanda kurduğunu sanki dışardan geliyormuş gibi yansıtıyor. Adı pişmanlık bilirim ve zor geçer. Ama en iyisi atını tımarımı ... deyip takmamak, kimseye bir şey ispat etmek zorunda veya inkar etmek zorunda değilsin. Sevdiysen çık karşına söyle veya platonik yaşa, en sonunda nasıl olsa, ben mecnun'muyum ki bir a. için dağları deleyim, bana vermeyen leyla'nın gelmişini geçmişini ... diyeceksin. Diğer pişmanlıklara gelince de kimse senden daha temiz değil rahat ol. Yeter ki yaptığın ve artık kendine yakıştırmadığın şeylerin peşinden gitmeyi bırak, sen düşündükçe pişmanlıklarında kene gibi sen ile gelir.

zamzom

80+
Arkadaşlar bu olay izmir de gerçekleşti eğer ki bir bilgisi olan var ise özelden yazabilir hala içim rahat değil ilaç kullanıyorum beni rahatlatıyor fakat bulgularım ve gördüklerim duyduklarım zamanında onları yenemiyorum.

Fleewsefa

80+
Arkadaşlar bu olay izmir de gerçekleşti eğer ki bir bilgisi olan var ise özelden yazabilir hala içim rahat değil ilaç kullanıyorum beni rahatlatıyor fakat bulgularım ve gördüklerim duyduklarım zamanında onları yenemiyorum.
Profilin kapalı. Ayrıca ne teşhisi aldın?

zamzom

80+
Profilin kapalı. Ayrıca ne teşhisi aldın?
dediğim gibi bir yüksek sesler geldi dışardan direkt salondan kendi odama koştum karşı komşu tam evin merkezini görüyor yani perde olsa dahi şeffaf dedi ki bak bak bak pice bak mesaj 1 saat önce geldi daha yeni koşturuyor telefonuna o arada bi baktım sol komşu sağ komşu yazıklar olsun kardeşim bu mesaj da yzılır mı nasıl insansın sen gibisine söyledi ben öyle bi yerin dibine girdim ki intihar yöntemleri araştırmasına kadar gururuma yediremiyorum çünkü ve o komşunun eşini aradık o lafı söyleyen abiyi değil de eşini aradık o kadar laf söyleyen kadın taşınalım edelim burda oturulmaz diyen kadın annem telefonda arayınca baya sıcak kanlı konuşup yok abla duymadık hiç dedi ben korkup söylemediğini düşündüm sesinde hafif çatallaşma oldu ve inkar etmesem mi ikileminden hemen yok dedi gibi geldi anlam veremiyorum nasıl oluyor bu olaylar ama yakın çevrem psikolojik sorun ortaya çıktı diyor doktor da çok karşılaştığımız sanrı hastalığı dedi duyma ve halisülasyon oluyormuş bu hastalıkta yani duydukların sana gerçek gelmeyebilir diyor belki dışarı çıksaydım ve sorsaydım adam o an farklı bir konuda muhabbet ediyor olabilirmiş ama ben nasıl o şekilde algılayabilirim bana hala inandırıcı gelmiyor bu durum. hastaneye girerken bile çocukta sorun var sanıyorlar oysa ki hiçbir şey yok dedi birisi.

zamzom

80+
arkadaşlar şimdi işe gelirken sokaktan geçen kadın bile çok rahat falan dedi kafayı yicem neden rahat olmayayım bir yerde bir paylaşım var ve ben erişemiyorum gibi geliyor izmir de hiç böyle mesaj ifşalama olayı vs gören duyan bildirirse sevinirim.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Arkadaşım kusura bakma da doktora da gitmişsin demişler bir problem var diye kim seni niye ifşalasın kimsin sen? Ne özelliğin var da seni konuşsun bütün İzmir

zamzom

80+
Arkadaşım kusura bakma da doktora da gitmişsin demişler bir problem var diye kim seni niye ifşalasın kimsin sen? Ne özelliğin var da seni konuşsun bütün İzmir
abi özel görüntülerin ortaya çıksa ve mesajların absürt derecede sapkın olsa çocukluk aklı ile insanlara da bunu yaysalar düşünsene insanlar hakkında neler düşüneceğini
bak dün gördüklerim yalan olması imkansız dükkanın karşısından geçen kadın bana kitlenmiş bakıyordu ben uzun süredir baktım sinirli bir şekilde baktı kocası da sırtını sıvazlayarak boşver yürü yürü dercesine gittiler yani bi bokluk olduğunu seziyorum keşke senin gibi düşünebilsem. Ya çocukken yazdıgım mesajlar bir sürü absürt sayfalarla yapılan cocukca konusmalar ama insanlar olayı büyütüyor gibi geliyor ben bu olayın eğer gerçek değilse hocalık olduğunu düşünüyorum ilacı içtiğim pazartesiden beri 3. gün sanırım sadece biraz daha sakin olmamı sağlıyor pek bir etkisini ekstra görmedim nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten telefonu kapattığımdan beri o kadar yoğun etki yaşamıyorum ve ofiste arka tarafa geçtim fakat ön tarafa geçtim mi sırf beni görmek için bile geçenler var diye düşünüyorum bakalım gelmiş mi bu yüzle gibisine geçenlerin olduğunu düşünüyorum ve görüyorum da zaten olayın birilerinin beni önemsemesi değil birisi beni görünce vay ******** tarzınd hareketler sergilemesi seri katilmişim gibi yani insanların hiçbiri seni sevmediğini düşün ama o insanı kimse önemsemese bile yaşamını oldukça sarsar öyle değil mi yşayamaz yani.

Son düzenleme:

zamzom

80+
Evet arkadaşlar ilaçları kullanıyorum ve belirtiler dışarı çıktığımda hala var gibi ama evdeyken rahatım işteyken dışarıya bakmadığım zaman zarflarında rahatım anlamadığım konu dışarı çıkınca araba ile giderken tanıyan kişilerin yüz ifadelerinden olayın takipçisi olduklarını düşünüp gerek sinirlenme gerek gülme tepkisi ile, algılama yapabiliyorum ve bu da üzülmeme sebep oluyor umarım hayal dünyasıdır hepsi umarım gerçek dışıdır ve ben iyileşince her şey normale döner fakat bu kadar gerçekçi gözüken şeylerin yalan veya sahte olması %1 ihtimal gibi geliyor. Bana şöyle hissettiriyor şu an dünyanın en önemli iş insanı bile olsan ifşan veya bir şeyin çıksa kim o kişiyi 3-5 günden sonra hala takip eder ki sonuçta ne kadar önemli yani öyle düşünüyorum ve ben gene de olayın bilindiğinin fakat zaman ile bunun insanların anca sindirdiğini ve ondan tepkilerde azalma gözlemlediğimi görüyorum siz ne dersiniz? (işin garibi hala elimde kanıt yok kimse ne foto ne mesaj ss i atmıyor fakat herkese bir şekilde whatsapp grubu veya elden ele yayıldığını düşündüğüm bir durum var.)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom