Ne alaka? Ben de Müslüman ım da ne alaka?Bunlar hep boşa zaman harcamaktan oluyor 5 vakit namaza başla bütün sorunlarından kurtul
Bu yaşına kadar öğrenemediysen ben sana burada ne desem boşNe alaka? Ben de Müslüman ım da ne alaka?
Bu uzmanlık bir konu,uzman yardımı almalısınMerhabalar kısa geçmeye çalısıcam ama uzun bir konu aslında
8 mayıs civarlarında kız kuzenime onun arkdaşından hoşlandıgımı anlatan bir yazı yazdım ve aramızı yapmasını istedim ardından bu mesajı iletmedim sadece yakıştırdığımı söyledim dedi ardından ben 2-3 hafta sonra dışarıdan şöyle sesler geldi.
"O ilk yazdığı mesaj direkt çıkma teklifiydi" " yaşatmıcaz onu"
ardından bu olaylar devam ederken devamlı whatsapp dan ne yazarsam katlanarak olmaya başladı örnek veriyorum sürücü kursunda herkes sanki beni tanıyor gibi bakıyor dedim.
bi baktım sürücü kursunun orda 15-20 kişilik grup bana kitlendi bakıyor. whatsapp ın izlendiğini düşündüm ki bugüne kadar teknoloji ile aram iyidir apk mapk indirmem ben sadece belli başlı uygulamalar vardır
ve kaspersky ücretli sürümü hep kuruluydu.
Ardından ulan bu hacklendi ise 5-6 yıl önce ifşa sayfaları ile konuştuğum twitter hesabım da aklıma geldi bir baktım aha onu aklıma getirmez olaydım.
ben kuzenime yazıyorum mahallede sesler geliyor benle alakalı sanki duyduklarım
" Sapık, biliyordum zaten, taşınmalıyız burdan"
" Kardeşim yani allah kahretsin ya! ne diyeyim bilmiyorum yürüyün içeriye yürü yürü"
" sen git kimi beceriyorsan becer falan ama nereye gitsem örnek veriyorum bursa dan istanbula gidiyorum belli bir bölge hep beni tanıyor gittiğim yere kadar da takip edildiğimi düşünüyorum herkes beni tanıyor gibi geliyor gittiğim yerlerde fotoğraf bile çekenler oluyor azılı katilmişim gibi bir oyun döndüren hacker grubu mu var çözemedim telefona format attım boş grup var whatsapp da yazıyorum oraya mesela ulan sitenin içinde bile tanıyanlar var mesela bak 5600 yazıcam onu bile söylicekler diyorum adam y anımdan geçerken 5600 mü o neymiş dedi ve geçti gitti
Arkadaşlar inanın 2 haftadır yaşamak istemiyorum bana acil yardım edin neden olur bunlar 5-6 yıl önce kapanan hesabı ele geçirebileceklerini sanmıyorum ve bütün komşulara nasıl yayabilirler bunları
Profilin kapalı. Ayrıca ne teşhisi aldın?Arkadaşlar bu olay izmir de gerçekleşti eğer ki bir bilgisi olan var ise özelden yazabilir hala içim rahat değil ilaç kullanıyorum beni rahatlatıyor fakat bulgularım ve gördüklerim duyduklarım zamanında onları yenemiyorum.
dediğim gibi bir yüksek sesler geldi dışardan direkt salondan kendi odama koştum karşı komşu tam evin merkezini görüyor yani perde olsa dahi şeffaf dedi ki bak bak bak pice bak mesaj 1 saat önce geldi daha yeni koşturuyor telefonuna o arada bi baktım sol komşu sağ komşu yazıklar olsun kardeşim bu mesaj da yzılır mı nasıl insansın sen gibisine söyledi ben öyle bi yerin dibine girdim ki intihar yöntemleri araştırmasına kadar gururuma yediremiyorum çünkü ve o komşunun eşini aradık o lafı söyleyen abiyi değil de eşini aradık o kadar laf söyleyen kadın taşınalım edelim burda oturulmaz diyen kadın annem telefonda arayınca baya sıcak kanlı konuşup yok abla duymadık hiç dedi ben korkup söylemediğini düşündüm sesinde hafif çatallaşma oldu ve inkar etmesem mi ikileminden hemen yok dedi gibi geldi anlam veremiyorum nasıl oluyor bu olaylar ama yakın çevrem psikolojik sorun ortaya çıktı diyor doktor da çok karşılaştığımız sanrı hastalığı dedi duyma ve halisülasyon oluyormuş bu hastalıkta yani duydukların sana gerçek gelmeyebilir diyor belki dışarı çıksaydım ve sorsaydım adam o an farklı bir konuda muhabbet ediyor olabilirmiş ama ben nasıl o şekilde algılayabilirim bana hala inandırıcı gelmiyor bu durum. hastaneye girerken bile çocukta sorun var sanıyorlar oysa ki hiçbir şey yok dedi birisi.Profilin kapalı. Ayrıca ne teşhisi aldın?
abi özel görüntülerin ortaya çıksa ve mesajların absürt derecede sapkın olsa çocukluk aklı ile insanlara da bunu yaysalar düşünsene insanlar hakkında neler düşüneceğiniArkadaşım kusura bakma da doktora da gitmişsin demişler bir problem var diye kim seni niye ifşalasın kimsin sen? Ne özelliğin var da seni konuşsun bütün İzmir