SKİN Mİ GAMEPAD Mİ?

Bjorn

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar aktif olarak valorant oyuncusuyum mağazaya delipop hançer düştü çok istediğim bir skin ama çok fazla singleplayer oyunlarla aram olmamasına rağmen gamepad de almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım gamepadi aldıktan sonra çok aram olmadığı için kullanmama durumum var dediğim gibi

Hocam skin almaya kesinlikle karşı değilim ama gamepad sizi valoranttan kurtarabilir ben oyumu gamepade veriyorum :)

Arkadaşlar aktif olarak valorant oyuncusuyum mağazaya delipop hançer düştü çok istediğim bir skin ama çok fazla singleplayer oyunlarla aram olmamasına rağmen gamepad de almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım gamepadi aldıktan sonra çok aram olmadığı için kullanmama durumum var dediğim gibi
Ben olsam Tabii ki de gamepad derim ama tamamen zevk meselesi. Seni Valorant Skini memnun edecekse skin al.

Son düzenleme:
Valorant'ta skin tamamen bir hevesten oluşmakta ileride keşke almasaydım diyorsun o yüzden gamepad.

hem single cı hemde valo oynayan biri olarak gamepad derim çünkü o oyunda daraldıktan sonra gamepad ile uzanıp bir witcher 3 ne bilm ac oddysey oynamak mükemmel olur açıkçası ve single oyunlara uzak bakma 5 aydır neredeyse 0 online takılıyorum single oyunlar beni içine çekti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,790
Üyeler
188,320
Son üye
phaxe
Geri