Neler Yeni

Yardım Skinsmonkey güvenilir mi?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar selam, skinsmonkey güvenilir mi? bıçak takaslamayı düşünüyorum ama böyle bir yorum gördüm başka forumlarda kullanan ve deneyimlerini paylaşacak birileri var mı?

1728001416912.png

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Bahadır
guvenilir profilinde roblox olan birini ciddiye alman uzucu

Alestorm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İlker Varsak
2 yıldır kullanıyorum takasları genelde oradan yapıyorum. Güvenilir site.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alestorm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İlker Varsak
Neler takas ettiniz hocam? steam apikey muhabbeti yaşanmıyor di'mi?
Api key kullanmıyor site. 3 kez eldiven ve bıçak takasladım, küçük itemleri saymıyorum bile. Hatta skin bile satın aldım siteden.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Api key kullanmıyor site. 3 kez eldiven ve bıçak takasladım, küçük itemleri saymıyorum bile. Hatta skin bile satın aldım siteden.
oynak fiyat diyip bıçağı adamdan saymadılar, mecbur pirateswapten takaslayacam gibi gözüküyor

peachez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Çalışır
oynak fiyat diyip bıçağı adamdan saymadılar, mecbur pirateswapten takaslayacam gibi gözüküyor
takaslamak yerine satıp nakit almak daha kârlı olabilir bu tarz siteler değerinin %20-25 altına tutarları baz alıyorlar, satış için csfloat önerebilirim sattıtkan sonra da oradan istediğiniz farklı bıçağı alabilirsiniz ya da üstüne nakit para bakiye ekleyip vs. en güvenilir satış platformu şu an ki

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
takaslamak yerine satıp nakit almak daha kârlı olabilir bu tarz siteler değerinin %20-25 altına tutarları baz alıyorlar, satış için csfloat önerebilirim sattıtkan sonra da oradan istediğiniz farklı bıçağı alabilirsiniz ya da üstüne nakit para bakiye ekleyip vs. en güvenilir satış platformu şu an ki
Hocam maalesef pek alıcısı olmayan bir bıçağa sahibim oyun içi bakmak vs isterler diye rastgele bir fiyattan bynogame koymuştum bakabilirsin ama şu anda pirateswapten büyük ihtimalle crimsonweb ile takaslayıp üstüne biraz para atacağım

peachez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Çalışır
Hocam maalesef pek alıcısı olmayan bir bıçağa sahibim oyun içi bakmak vs isterler diye rastgele bir fiyattan bynogame koymuştum bakabilirsin ama şu anda pirateswapten büyük ihtimalle crimsonweb ile takaslayıp üstüne biraz para atacağım
dediğin site 90$ üzerinde bir şey veriyorsa yapabilirsin, çünkü bıçaklar da WW, BS ya da Stattrak olanların satılması neredeyse imkansız, bynodan da bu fiyata satabileceğinden şüpheliyim maalesef ki.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
dediğin site 90$ üzerinde bir şey veriyorsa yapabilirsin, çünkü bıçaklar da WW, BS ya da Stattrak olanların satılması neredeyse imkansız, bynodan da bu fiyata satabileceğinden şüpheliyim maalesef ki.
Pirateswap 140+10 dolar bonus veriyordu 1 tane 9 dolarlık keleş ve hesaba 7 dolar atarak stattrak FT crimsonweb çektim gut knife

Top Bottom