Neler Yeni

Skygate geldi sonunda

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
Beyler ben hiç bir şey değiştirmeden skygate aldım bi 1 saat önce elime geldi gayet mükemmel ama şuan bi sorum var ekran kartının fanı dönmüyor bende baktım belli bir sıcaklığa gelince dönüyormuş galiba doğru mu?
.
Birde şu arkada tarafı takmadım sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
.
Ve şimdi yeni geldiği için yapmam gerekenleri söyler misiniz biosta falan yapacağım bir şey var mı?

Ekler

• IMG-20220825-WA0007.jpeg
    IMG-20220825-WA0007.jpeg
    1.6 MB · Hit: 81

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Biosta xmp profile 1 yap muhtemelen incehesap yapmıştır ama kontrol et ekran kartını furmarka sok işlemciyi Aida 64 testine şok sıcaklıkları takip et
Beyler ben hiç bir şey değiştirmeden skygate aldım bi 1 saat önce elime geldi gayet mükemmel ama şuan bi sorum var ekran kartının fanı dönmüyor bende baktım belli bir sıcaklığa gelince dönüyormuş galiba doğru mu?
.
.
Ve şimdi yeni geldiği için yapmam gerekenleri söyler misiniz biosta falan yapacağım bir şey var mı?

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biosta xmp profile 1 yap muhtemelen incehesap yapmıştır ama kontrol et ekran kartını furmarka sok işlemciyi Aida 64 testine şok sıcaklıkları takip et
Nasıl yapıcam peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve hediye fanlarda var nasıl takıcam bilmiyorum :D

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Nasıl yapıcam peki
Biosta gir açılırken f2 ye basarak xmp profile 1 yap sonra cık biostan furmark ve Aida 64 indir ve AMD Radeon software var mı bak pcde varsa hangi sürüm onu kontrol et 22.5.1 değilse ddu indir sonra ddu aç güvenli modda baslat diyiceksin ekran kartı sürücüsünü kaldır sonra tekrar basliyicak 22.5.1 sürümünü yukle ve kur ondan sonra furmark ve Aida 64 testi yap ddu bilmiyosan youtubea yaz basit bir şey ama driverin 22.5.1 degilse yap muhtemelen 22.8.2 vardır

• Beğen
Reaksiyonlar: Este
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat Dilber
.
.
Dostum sistemin kaç günde geldi?

Shaco

80+ Bronze
Başlığa bak içeriğe bak. Ana sayfada görünce uzun süredir beklenen bir hizmet kullanıma açıldı falan zannediyorsun.

bladeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alihan
Instagram
alilendro
Steam
alien
Twitter
alilendro
Discord
alien#1954
Bios sürümünü kontrol edin, güncel değilse güncelleyin, XMP profile açın ve iyi günlerde kullanın. :);)

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom