Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Skyrim Special Edition 50TL

Aurelia

80+ Bronze
Skyrim Special Edition Xboxta 200tlden 50tlye düşmüş alınır mı? Modlayabilir miyim rahatça xboxtan alınca. Anniversary ile arasındaki fark nedir?

Aurelia

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

openart

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
openart
Game pass ile alanlar vortex ile modlayabildiğinden bahsediyor. Xbox'a aşina değilim ancak oyunun kurulum dosyalarını PC de rahatça görebiliyorsanız modlarsınız.

Aurelia

80+ Bronze
Game pass ile alanlar vortex ile modlayabildiğinden bahsediyor. Xbox'a aşina değilim ancak oyunun kurulum dosyalarını PC de rahatça görebiliyorsanız modlarsınız.
Alıyorum oyunu 50tl zaten indirip mod kurmayı deneyeyim. Bu videodaki modları kurmak istiyorum

Aurelia

80+ Bronze
1710164013689.png

Daha tam indirmedim ama direkt skyrim oyunun klasörü bu değil mi hocam? ekstra bir şey yapmadan modlayabilirim galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gözüküyor.

Aurelia

80+ Bronze
Hocam denedin mi modları oluyorsa bende almak istiyorum
Hocam bu toplu mod indirme şeyleri var onlara bakıyorum ancak yapanların hepsi steamden yapıyor ve nexusmod da modpack in içinde bulunan dosyaların bir çoğunda xbox ve epicte olmaz diye uyarılar oluyor... Yabancı sitelerden SE key almayı düşünüyorum 300tl ye steam için ama bakalım yapabilirsem güncelleme yaparım bu konuya

Top Bottom