Kanka modlanır mı bilmemde 50tl ne ki al direk bence nolucakSkyrim Special Edition Xboxta 200tlden 50tlye düşmüş alınır mı? Modlayabilir miyim rahatça xboxtan alınca. Anniversary ile arasındaki fark nedir?
Alıyorum oyunu 50tl zaten indirip mod kurmayı deneyeyim. Bu videodaki modları kurmak istiyorumGame pass ile alanlar vortex ile modlayabildiğinden bahsediyor. Xbox'a aşina değilim ancak oyunun kurulum dosyalarını PC de rahatça görebiliyorsanız modlarsınız.
Gözüküyor.Game pass ile alanlar vortex ile modlayabildiğinden bahsediyor. Xbox'a aşina değilim ancak oyunun kurulum dosyalarını PC de rahatça görebiliyorsanız modlarsınız.
Hocam denedin mi modları oluyorsa bende almak istiyorumAlıntıyı görüntüle
Daha tam indirmedim ama direkt skyrim oyunun klasörü bu değil mi hocam? ekstra bir şey yapmadan modlayabilirim galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gözüküyor.
çok iyi fiyat alınırSkyrim Special Edition Xboxta 200tlden 50tlye düşmüş alınır mı? Modlayabilir miyim rahatça xboxtan alınca. Anniversary ile arasındaki fark nedir?
Hocam bu toplu mod indirme şeyleri var onlara bakıyorum ancak yapanların hepsi steamden yapıyor ve nexusmod da modpack in içinde bulunan dosyaların bir çoğunda xbox ve epicte olmaz diye uyarılar oluyor... Yabancı sitelerden SE key almayı düşünüyorum 300tl ye steam için ama bakalım yapabilirsem güncelleme yaparım bu konuyaHocam denedin mi modları oluyorsa bende almak istiyorum
Ne demek sararmı skyrim oynamamış gamerin hayat damarlarından biri kopmuş demektirOyunu alıcaktım vazgeçtim nası bi oyun sarar mı sizce?
Hapwmepod alıyım bari en azından oynamasam bile kenarda köşede dursun. 87.5 tl olmusNe demek sararmı skyrim oynamamış gamerin hayat damarlarından biri kopmuş demektir