nexus mod için bi kaç yeni uygulama kuruluyormuş onun için pek sıcak bakmadım 4 5 tane klasik modlardan indirecektim onun için atölyeyi kullanmak istiyorum atöyle linki varsa atar mısınAtölyesi var diye biliyorum fakat bulamazsan attığım sitede atölyeden daha fazla mod var
site : https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition
Nexusdan modları rahat bir şekilde indirip kurmak istiyorsan kendi uygulaması var onun dışında indirip mods klasörüne atınca çalışması lazımnexus mod için bi kaç yeni uygulama kuruluyormuş onun için pek sıcak bakmadım 4 5 tane klasik modlardan indirecektim onun için atölyeyi kullanmak istiyorum atöyle linki varsa atar mısın
denedim şimdi skyrim UI indirdim ama çalışmadı hocam ayrıca bir tane grafik iyleştiren mod vardı onu indirdim o sanki çalıştı ama neden skyrim UI çalışmadıbundan 5-6 yıl önce oynamıştım hatırladığım kadarıyla bu legendery edition ve special editionun en büyük farkı DLC paketlerininde dahil olması.
yani altta linkini verdiğim normal atölyeden indirdiklerinin çalışıyor olması lazım.
Nexusdan modları rahat bir şekilde indirip kurmak istiyorsan kendi uygulaması var onun dışında indirim mods klasörüne atınca çalışması lazımSteam Community :: The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim - The Game of a GenerationVoted 'The Best Game of the Generation' by amazon.co.uk users, andAbout the GameEPIC FANTASY REBORN The next chapter in the highly anticipated Elder Scrolls saga arrives from the makers of the 2006 and 2008 Games of the Year, Bethesda Game...steamcommunity.com
Modların çalışması için bazı farklı modlar daha gerekiyor. Bunu indirirken modun sayfasında altta paylaşırlardenedim şimdi skyrim UI indirdim ama çalışmadı hocam ayrıca bir tane grafik iyleştiren mod vardı onu indirdim o sanki çalıştı ama neden skyrim UI çalışmadı
teşekkür ederim dostum sabah skse indirip kuracağım yardımların için sağolModların çalışması için bazı farklı modlar daha gerekiyor. Bunu indirirken modun sayfasında altta paylaşırlar
Youtube dan skyrim nasıl modlanır tarzı rehberleri izlersen genel mantığı anlarsın zaten
SkyUI için SKSE denen bi modu daha kurman lazımmış:
Alıntıyı görüntüle