Neler Yeni

skyrim special edition atölyesi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tekin namık
yakın zamanda skyrim special edition aldım atölyeden bir kaç mod indireyim dedim de atölyesi yok nedenini bilen var mı yoksa ben mi bulamadım atöylyeyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tekin namık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

man a man

80+ Bronze
nexus mod için bi kaç yeni uygulama kuruluyormuş onun için pek sıcak bakmadım 4 5 tane klasik modlardan indirecektim onun için atölyeyi kullanmak istiyorum atöyle linki varsa atar mısın
Nexusdan modları rahat bir şekilde indirip kurmak istiyorsan kendi uygulaması var onun dışında indirip mods klasörüne atınca çalışması lazım

bundan 5-6 yıl önce oynamıştım hatırladığım kadarıyla bu legendery edition ve special editionun en büyük farkı DLC paketlerininde dahil olması.
yani altta linkini verdiğim normal atölyeden indirdiklerinin çalışıyor olması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tekin namık
bundan 5-6 yıl önce oynamıştım hatırladığım kadarıyla bu legendery edition ve special editionun en büyük farkı DLC paketlerininde dahil olması.
yani altta linkini verdiğim normal atölyeden indirdiklerinin çalışıyor olması lazım.

Nexusdan modları rahat bir şekilde indirip kurmak istiyorsan kendi uygulaması var onun dışında indirim mods klasörüne atınca çalışması lazım
denedim şimdi skyrim UI indirdim ama çalışmadı hocam ayrıca bir tane grafik iyleştiren mod vardı onu indirdim o sanki çalıştı ama neden skyrim UI çalışmadı

man a man

80+ Bronze
denedim şimdi skyrim UI indirdim ama çalışmadı hocam ayrıca bir tane grafik iyleştiren mod vardı onu indirdim o sanki çalıştı ama neden skyrim UI çalışmadı
Modların çalışması için bazı farklı modlar daha gerekiyor. Bunu indirirken modun sayfasında altta paylaşırlar

Youtube dan skyrim nasıl modlanır tarzı rehberleri izlersen genel mantığı anlarsın zaten

SkyUI için SKSE denen bi modu daha kurman lazımmış:
1724534266460.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tekin namık
Modların çalışması için bazı farklı modlar daha gerekiyor. Bunu indirirken modun sayfasında altta paylaşırlar

Youtube dan skyrim nasıl modlanır tarzı rehberleri izlersen genel mantığı anlarsın zaten

SkyUI için SKSE denen bi modu daha kurman lazımmış:
Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim dostum sabah skse indirip kuracağım yardımların için sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,303
Üyeler
160,672
Son üye
mehmetayr