❌İndirim Bitti! Skyrim Special Edition 50TL

Alıntıyı görüntüle

Daha tam indirmedim ama direkt skyrim oyunun klasörü bu değil mi hocam? ekstra bir şey yapmadan modlayabilirim galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gözüküyor.

evet modlayabilirsiniz bu durumda, ancak özellikle vortex ve sonrasında loot kullanmanızı öneririm, manuel olarak modlamayın. Steam son güncelleme alan skyrim se versiyonları anniversary edition olarak geçiyor bu arada

evet modlayabilirsiniz bu durumda, ancak özellikle vortex ve sonrasında loot kullanmanızı öneririm, manuel olarak modlamayın. Steam son güncelleme alan skyrim se versiyonları anniversary edition olarak geçiyor bu arada
Xbox versiyonu olduğu için bendeki anniversary paketinide mi almalıyım

oyun bayağı kötü kanka ve xboxta kolay modlanır mı bilemedim. special edition yeni ama bug dolu

Xbox versiyonu olduğu için bendeki anniversary paketinide mi almalıyım

Almaya gerek yok, yeni güncelleme ile se edition anniversary olmuştu bende. Modları sıralı ve düzgün yüklerseniz sorun olmaz, düzgün yüklemek için vortex, sıralamak ve uyumsuzluklukları gidermek için LOOT kullanın.

Almaya gerek yok, yeni güncelleme ile se edition anniversary olmuştu bende. Modları sıralı ve düzgün yüklerseniz sorun olmaz, düzgün yüklemek için vortex, sıralamak ve uyumsuzluklukları gidermek için LOOT kullanın.

Türkçe yama yükledim sadece şuanlık ve hocam ben gamepassten oynamıyorum direkt kendim satın aldım anniversary edition değil o yüzden bende kurulu olan.

Geri