Neler Yeni

Slazenger ayakkabılar nasıldır

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
bir süredir ayakkabı bakıyorum ve slazenger ayakkabıarın modellerini beğendim fakat kalitesi hakkında çok bilgi bulamadım 500tlye falan satılıyor güzel denebilecek modelleri internet sitelerinde sizin yorumunuz nedir alınır mı yoksa biraz daha koyup pumaya vs. mı yönelinmeli

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
mert
Slazenger in deodorant ini kullanıyorum çok güzel 😀 ama ayakkabısı hakkında pek fikrim yok tavsiyem puma yada geçme çok rahatsız ediyor ayağı orta fiyattaki ayakkabilari

Şuan waterproof lumberjack kullanıyorum gayet rahat su da geçirmiyor hazir kış çek bi tane

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Slazenger in deodorant ini kullanıyorum çok güzel 😀 ama ayakkabısı hakkında pek fikrim yok tavsiyem puma yada geçme çok rahatsız ediyor ayağı orta fiyattaki ayakkabilari
puma dediğiniz gibi hakkında birçok şikayet var hocam

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
mert
puma dediğiniz gibi hakkında birçok şikayet var hocam
2 kere kullandım pumayi hatta atayım kullandığım ayakkabilari
https://ty.gl/mw33b8adwn şu ayakkabı mesela bedava ya bile alınmaması lazım hadi diyelim tek ben yaşıyorum bu sorunu ama öyle değil babam ben kardeşim 3 ümüzünde ayağını yara yaptı 1 ayada yırtıldı bu modelden çok şikayet ciyim olsun diye yapılmış
2.kullandigim buydu
Bu fena değildi rahattı ama 6 aya yine yırtıldı
Su an kullandığım
Çok memnunum herhalde tekrar aynisini alirim

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
bir süredir ayakkabı bakıyorum ve slazenger ayakkabıarın modellerini beğendim fakat kalitesi hakkında çok bilgi bulamadım 500tlye falan satılıyor güzel denebilecek modelleri internet sitelerinde sizin yorumunuz nedir alınır mı yoksa biraz daha koyup pumaya vs. mı yönelinmeli
Kötü Bir Marka Değil Ama Bir Puma Veya Nike Da Değil Alınabilir

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
2 kere kullandım pumayi hatta atayım kullandığım ayakkabilari
https://ty.gl/mw33b8adwn şu ayakkabı mesela bedava ya bile alınmaması lazım hadi diyelim tek ben yaşıyorum bu sorunu ama öyle değil babam ben kardeşim 3 ümüzünde ayağını yara yaptı 1 ayada yırtıldı bu modelden çok şikayet ciyim olsun diye yapılmış
2.kullandigim buydu
Bu fena değildi rahattı ama 6 aya yine yırtıldı
Su an kullandığım
Çok memnunum herhalde tekrar aynisini alirim
hocam bunu almayın dediğiniz modeli sepete atmıştım tamda bunu demeniz iyi oldu o tarz modellere bakıyorum giyim tarzımla daha uyumlu onlar bot olarak scooter takticle bot kullanıyorum bende ondan çok memnunum denize bile girdim hala sağlam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,031
Üyeler
164,769
Son üye
beuzz
Top Bottom