Babana karşı çıkacağını düşündüğün bir konudan bahsedeceksindir ama o konuya senden önce girip anlayışla karşılar (emojilere bakınca bu tarz bişey anlaşılıyor snap dili bilmiom)Şimdi bunun anlamını gördüm zaten ancak bana daha basit ve gayriresmi dille anlatmanız lazım anlayamadım
İki arkadaşımda da işareti var.
Açıklar mısınız?
Snapchat diyorum , bunların belli manaları var ve şuanda benim için bir tık kritik.Babana karşı çıkacağını düşündüğün bir konudan bahsedeceksindir ama o konuya senden önce girip anlayışla karşılar
Snapchat diyorum , bunların belli manaları var ve şuanda benim için bir tık kritik.
Sanırım Benim en çok konuştuğum kişi aynı zamanda çok konuştuğum birinin en çok konuştuğu kişisi
İlk yazdığım cümleye bakar mısın konudaki?Snapchat emojileri ne anlama geliyor? - BilgiBizde.Net
Snapchat emojileri ne anlama geliyor? - Teknoloji - BilgiBizde.Netwww.bilgibizde.net
Attığım linke bakar mısın?İlk yazdığım cümleye bakar mısın konudaki?
Tamam işte bunlar zaten Snapchatteki bilgiler ben bu kombo ne manaya geliyor ona anlam veremedim.Attığım linke bakar mısın?
Ordada mala anlatır gibi anlatıyor yani nasıl gayriresmi anlatalım
Attığım linkte yazanlar doğruysa sırıtan eleman senin bir numaralı kankanın onunda bir numaralı kankası olduğunu utanan elemanda senin kankan olduğunu gösterio bunları nasıl o şekilde komboladınızTamam işte bunlar zaten Snapchatteki bilgiler ben bu kombo ne manaya geliyor ona anlam veremedim.
En çok konuştuğum kişi kendiyle en çok konuşmuş oluyor bu komboda
Ben de onu çözmeye çalışıyorumAttığım linkte yazanlar doğruysa sırıtan eleman senin bir numaralı kankanın onunda bir numaralı kankası olduğunu utanan elemanda senin kankan olduğunu gösterio bunları nasıl o şekilde komboladınız
Okuduğumu anlayamamisim xD bu şey demek iki kankanin arasina giren 3. Kisi gibi senin 1 numaralı kankan bu emoji çıkan kisinin de 1 numaralı kankasi demek oluyorHayır öyle değil öyle olsa sarı kalp çıkar