Gökhan61
80+ Bronze
Dahası
Söyleyin emniyete kimse emniyette değil..sanki normal youtube çok güvenlide...
Söyleyin emniyete kimse emniyette değil..sanki normal youtube çok güvenlide...
Aynen Google güvensiz, önümüze ne çıkarsa kuralım o yüzden. Sanki Google çok güvenilir...sanki normal youtube çok güvenlide...
Hocam reklam varmı bilmiyorum bende reklam engelleyici var, googleden indiriyorsan (ya da herhangi bir tarayıcıdan) Ublock origin indir (eklenti).Bu da iyiymiş direk indirme yerine aktardı. Ama çok reklam var.
hayır öyle demedim ama ikisinin de güvenli olmadığını belirttim. Bence indireceksen ayarlardan bütün izinleri kapat ben öyle kullanıyorum.Aynen Google güvensiz, önümüze ne çıkarsa kuralım o yüzden. Sanki Google çok güvenilir...
İzinleri kapatırsan nasıl indirme yapabilir?bütün izinleri kapat
Aynen. İstese çok tercih edilmez zaten.İlginç kısmı Root istemiyor uygulama.
ya bilmeden konuşma olur mu? mesela o uygulama arama bilgilerinin iznini, kişiler bilgilerinin istiyor. onları kapatarak kullanabilir.İzinleri kapatırsan nasıl indirme yapabilir?
Ayrıca izinleri kapatınca daha güvenli olmuyoruz, sonuçta bilinmedik ve kontrol edilmemiş bir uygulama.
bütün izinleri kapat
Aynen ben bilmeden konuşuyorum, kendi yazdığın cümleler birbiri ile çelişiyor.ya bilmeden konuşma olur mu? mesela o uygulama arama bilgilerinin iznini, kişiler bilgilerinin istiyor. onları kapatarak kullanabilir.