Neler Yeni

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

YanCaman

80+
rezillik adi altında reklamlar yapildi videolar izlendi devam :kekw:
Kanka böyle reklam mı olur sıkıntılı işler olmuş ama personelin sorumsuzluğu tamamen. 3. videoda ki kemal gelince olayların büyüklüğünü farkedip en iyi ekran kartını vermiş. Benim anlamadığım bu kadar mı zor üretimden hatalı bir ekran kartının dist ya da satıcı firma tarafından yenisinin verilmesi.

Starlex

80+ Silver
Bilmeyenler vardır belki snerji ile şöyle bir çok insan sorun yaşadı zaten bu da baya konuşulan yeni bir olay
Part 1
Part 2
Part 3
Anlamadığım gösterdiği oyunda fanlar %25 çalışıyor ama fan %100 de çalışıyor diyordu anlam veremedim işe

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Özet normalinden uzun :D yine de ana mesaja ekleyeceğim sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Somun ekmek alacağına, daha sağlıklı besleneyim dedin buğday ekmek aldın. Aldığın ekmeği yiyince mideni bozdu. Fırıncıya dedin bana düzgün ekmek ver, fırıncı dedi al somunu beni delirtme. Sen de aldın. Somunu aldığına pişman oldun çünkü sağlıklı beslenme rafa kalktı.

Sonra millete bu fırından almayın dedin. Fırıncı da kiranın yaklaştığını hatırlayınca "Oy kardeşim gel sana güzelinden ekşi mayalı tam buğday ekmek yaptım. Alır mıydın?" dedi. Sen de sana böyle cilve yapınca hayır diyemedin ve keyifle ekmeğini alıp eve götürdün.

End of story.
Teşekkürler ana mesaja ekleyeceğim

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Tamamen sosyal medyanın gücü 80K yakın izlenmiş bir videosu ve çoğu popüler Ki*k, Youtube kanalı bununla ilgili yorum yapmış. Snerjide bu kitleyi karşısına almak istemez tabii ki istediğini fazlasıyla vermiş :D

Not: Siteye direk boşluksuz Si n e r ji Yazınca yorum yapamıyorsunuz :D

İTOPYA Güzel bakiye veriyor sanırım

newaziz

80+ Bronze
olayların bu kadar büyüyeceğini onlar da tahmin edememiştir :kekw: Bir çok potansiyel müşteriyi kaybettiler , umarım devamı gelir burunları sürtülsün biraz. Nasılsa peşini kovalamaz diye müşteriyi başlarından savıyorlar ellerinde patlar böyle.
Mesela ben dün m2 ssd alacaktım tam bu dramaya denk geldim almadım.

KEREM23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
KEREM ÇELİKEL
Instagram
krm.celikel
boş konuşma bırt zırt yazan sensin yalnız kendi yaşınla benim yaşımı karıştırman komik olmuş
güzel kardeşim haklısın bıraz fazla yukseldım mesajı gorunce o kadar saçma geldı kı boşluguma geldı gül geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yalçın Deniz
Sadece sınerji değil bunlara benzer bir çok firma ile sorun yaşayabilirsiniz eğer şanslı iseniz aldığınız üründe bir sıkıntı çıkmaz ha eğer çıkarsa bu tür saçmalıkları g@ming gen it0pya gibi benzeri şirketlerde yaşayabilirsiniz.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamamen sosyal medyanın gücü 80K yakın izlenmiş bir videosu ve çoğu popüler Ki*k, Youtube kanalı bununla ilgili yorum yapmış. Snerjide bu kitleyi karşısına almak istemez tabii ki istediğini fazlasıyla vermiş :D

Not: Siteye direk boşluksuz Si n e r ji Yazınca yorum yapamıyorsunuz :D

İTOPYA Güzel bakiye veriyor sanırım
Forumda snerji yasaklı eski bir olaydan dolayı birisi çok güzel anlatmıştı bulursam atarım

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sadece sınerji değil bunlara benzer bir çok firma ile sorun yaşayabilirsiniz eğer şanslı iseniz aldığınız üründe bir sıkıntı çıkmaz ha eğer çıkarsa bu tür saçmalıkları g@ming gen it0pya gibi benzeri şirketlerde yaşayabilirsiniz.
Sansürlemene gerek yok snerji yasak sadece. Reklam yapmadıkça diğerlerini yazabilirsin

Top Bottom