Neler Yeni

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sin*rji, it*pya, g*nçer g*ming benim için başlamadan bitti. Inventus gibi pckolik gibi yerler varken oralara asssslaa ama asla bulaşmam. İstelrerse bedava versinler yine de aklımdan bile geçirmem almayı.
Bedava verseler alırdım ben o.O2

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Murat

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Özcan Karakaya
olayı kısa özetleyecek varmı

asko56

80+ Silver

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Baran Kut
olayı kısa özetleyecek varmı
Somun ekmek alacağına, daha sağlıklı besleneyim dedin buğday ekmek aldın. Aldığın ekmeği yiyince mideni bozdu. Fırıncıya dedin bana düzgün ekmek ver, fırıncı dedi al somunu beni delirtme. Sen de aldın. Somunu aldığına pişman oldun çünkü sağlıklı beslenme rafa kalktı.

Sonra millete bu fırından almayın dedin. Fırıncı da kiranın yaklaştığını hatırlayınca "Oy kardeşim gel sana güzelinden ekşi mayalı tam buğday ekmek yaptım. Alır mıydın?" dedi. Sen de sana böyle cilve yapınca hayır diyemedin ve keyifle ekmeğini alıp eve götürdün.

End of story.

asko56

80+ Silver
Somun ekmek alacağına, daha sağlıklı besleneyim dedin buğday ekmek aldın. Aldığın ekmeği yiyince mideni bozdu. Fırıncıya dedin bana düzgün ekmek ver, fırıncı dedi al somunu beni delirtme. Sen de aldın. Somunu aldığına pişman oldun çünkü sağlıklı beslenme rafa kalktı.

Sonra millete bu fırından almayın dedin. Fırıncı da kiranın yaklaştığını hatırlayınca "Oy kardeşim gel sana güzelinden ekşi mayalı tam buğday ekmek yaptım. Alır mıydın?" dedi. Sen de sana böyle cilve yapınca hayır diyemedin ve keyifle ekmeğini alıp eve götürdün.

End of story.
hem güldürdü hem begeni atmak istedim 2 sini yapamayınca gülücük attım :)

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Baran Kut
rezillik adi altında reklamlar yapildi videolar izlendi devam :kekw:
Genelde bu tarz "reklam" itibar zedeler. Zaten her dükkana şüpheci yaklaşıyoruz acaba hangisinde problem yaşarız diye, üstüne böyle rezil olmak daha da uzaklaştırır tüketiciyi. Kendileri bilir yani reklamsa bu çok kötü bir reklam oldu kendileri için. İsmin zarar görmesinden başa bir şey olmadı çünkü.

WhoCares

80+ Gold
Genelde bu tarz "reklam" itibar zedeler. Zaten her dükkana şüpheci yaklaşıyoruz acaba hangisinde problem yaşarız diye, üstüne böyle rezil olmak daha da uzaklaştırır tüketiciyi. Kendileri bilir yani reklamsa bu çok kötü bir reklam oldu kendileri için. İsmin zarar görmesinden başa bir şey olmadı çünkü.
reklamin iyisi kötüsü olmaz diye bir söz vardır :monkahmm:

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Baran Kut
reklamin iyisi kötüsü olmaz diye bir söz vardır
Valla o burada sökmez gibi hocam. Olay sırasına bakınca aralarında iletişim kopukluğu olan ve işine gelince inisiyatif kullanan firmadan başka bir şey görmedim. Bakalım zaman gösterir hocam :kekw:

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer
Yaklaşık 1 sene önce sistem aldım Allahtan bir problem çıkmadıda uğraşmamışım
Mesaj otomatik birleştirildi:

reklamin iyisi kötüsü olmaz diye bir söz vardır :monkahmm:
Hocam bu reklamın iyisi kötüsü olur adamlar binlerce liralık oldular şiparişini iptal eden insanlar bile vardı

Top Bottom