Lan bende bunların niye linkini atamıyorum diyordum
Zaten forumda yasaklı olan bir siteydi, artık Allah uzak etsin
BENDE ALACAKTIM BABAM BU MARKA ÇOK SORUNLU DEDİ BENDE GİTTİM GAMİNG GEN TR DEN ALDIM 3 GÜNE GELDİson gunlerde çok gormeye basladım bende gecen hafta pc aldım gelecek her gordugumde bu tarz seyler tedırgın oluyırum
yapacak bişey yok artık inşallah sorun yaşamam ne diyeyimBENDE ALACAKTIM BABAM BU MARKA ÇOK SORUNLU DEDİ BENDE GİTTİM GAMİNG GEN TR DEN ALDIM 3 GÜNE GELDİ
ARTI İADE KISMINDADA SORUN ÇIKARTIYOLARyapacak bişey yok artık inşallah sorun yaşamam ne diyeyim
deme demeeeeARTI İADE KISMINDADA SORUN ÇIKARTIYOLAR
la hacı bıze vuru deme oleinşallah batarlar
o diyenlerin hepsi o sorunları yaşmadığı içindir ve marka yorumlarına bakmaydıkları için böyle yalış bilgi veriyolarforumda da sordum konu fln açtım güvenilir dediler ona guvenerek aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
la hacı bıze vuru deme ole
Güvenilir felan değiller arkadaşım öyle ürünü göndermekle güvenilir olunmuyor ürünün arkasında durmayan firmanın neresi güvenilir.forumda da sordum konu fln açtım güvenilir dediler ona guvenerek aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
la hacı bıze vuru deme ole
adamlar o kadar tilt ki yeşil site de bir kullanıcı ila anlaşamadılar tüketici mahkemesine kadar gitti 1 yıl boyunca sonucu belli olan kararı durmadan avukatları gelmedi ertelemişler felan falan yani acayip bir firma14 günlük iade hakkını bile kullandırtmıyorlar bahaneler üretip aman diyim