Tek bir giriş var diye biliyorum,onu da CPU fan kısmına takıyoruz.ben kullanıyorum düz t6 modelini arka fanın pin girişini takmadım ses sorunu var diyetek fanlı calıstırıyorum
T6 ultra kullandım ve düzgün bir ayarlama yapmazsan cidden rahatsız edici bir sesi var.Düz T6 da sorun yok diye biliyorum t6 ultrada ses var ama duyacaksın gibi değil yani kulağını dibine girmen lazım oyundayken kulaklık taktıysan hiç gelmez
Fanı değiştirdiğinde aynı fan diğer tarafta yine full devir dönmüyor mu?T6 Ultra'da ki ses sorununun çok basit bir çözümü vardı diye hatırlıyorum. Fanların yerini değiştiriyordunuz ve sorun ortadan kalkıyordu sanırım.
Valla bilmiyorum ama forumda bi ara konusu açılmıştı heralde bu konu hakkında, fanların yerini değiştirince çözüldüğünü söylemişti birçok kişi.Fanı değiştirdiğinde aynı fan diğer tarafta yine full devir dönmüyor mu?
Anladım eğer elimde olsaydı t6 ultra denerdim ama sesli diye sattım.Valla bilmiyorum ama forumda bi ara konusu açılmıştı heralde bu konu hakkında, fanların yerini değiştirince çözüldüğünü söylemişti birçok kişi.