Montaj kısmında anlattım amd işlemciler için ana kartın kendi aparatları yetiyor ki zaten mandallı bir soğutucusoğutucu nasıl taktın kendi aparatı varmıydı içinde ters takarsam bişey olur mu
Rica ederim ♥güzel inceleme olmuş eline sağlık ve teşekkürler <3
Hocam anakartın üzerine monte olabilir bende S2H var 2 tarafa montajlı geldi o aparatlar ama bu farklı olabilir çünkü soğutucu için bir aparat.Normalde anakartın kutusunda olması lazım ama yoksa internetten satın alman gerekir
AMD4 / AM4 - RYZEN İŞLEMCİ FAN SOĞUTUCU AYAĞI - AMD4 BRACKET - AM4 BRACKET Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
AMD4 / AM4 - RYZEN İŞLEMCİ FAN SOĞUTUCU AYAĞI - AMD4 BRACKET - AM4 BRACKET en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! AMD4 / AM4 - RYZEN İŞLEMCİ FAN SOĞUTUCU AYAĞI - AMD4 BRACKET - AM4 BRACKET incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Hocam Coretemp düzgün ölçmüyor sıcaklığı bende daha yüksek gerekiyor olması geekenden. Ryzen Master ile bakarsanız daha kesin olur sonuclar.
1.39 V cok fazla bu arada ona rağmen serin çalıştırması baya iyi. Uzun süre bu voltajda kullanırsanız sıkıntı çıkarabilir.
1.39 V ile 4.5 ghzlere falan cıkıyorlar.
Hocam üç tane sorum varEvet teşekkürler ben sürekli o hızlarda kullanmak istediğim için OC yapmıştım.
Hocam üç tane sorum var
1)Biraz büyük demişsiniz incelemenizde kasam Thermaltake Versa J24 sizce sıgarmı?
2)4.2GHZ İçin kaç voltaj verdiniz?
3)OC i Ryzen Master ilemi yaptınız?
Teşekkür ederim.
4.5 bekleriz artık. Voltaj 1.47 falan
Yok yok iyi böylePeki 1.9 voltaj verip işlemciyi yakması yok mu?