Neler Yeni

Snowman X4 vs Gametech Freezer Hd2.4

Hangisi alınabilir

• Snowman X 4

Oylar: 6 54.5%
  • GameTech HD 2.4

Oylar: 5 45.5%

• Oy kullanan toplam üye
    11

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Bütçe
150
Bu 2 model arasından hangisi alınabilir

X4

Gametech Freezer

@GameTech ayrıca gametech olan linkin fotoğraflarında bi tuhaflık var sanırım birinde tek blok var ve önünde arkasında fan mevcut diğer görselinde 2 blok var hangisi doğru

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Bu 2 model arasından hangisi alınabilir

X4

Gametech Freezer

@GameTech ayrıca gametech olan linkin fotoğraflarında bi tuhaflık var sanırım birinde tek blok var ve önünde arkasında fan mevcut diğer görselinde 2 blok var hangisi doğru
hangisi daha ağırsa o blok ne kadar buyukse ısı okadar çok yere yayılır . Ben olsam snowman x4 alırdım

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
hangisi daha ağırsa o blok ne kadar buyukse ısı okadar çok yere yayılır . Ben olsam snowman x4 alırdım
Gametech ve snormanı ikisinide kullandın mı ? Öneri veriyorsun ama neden snowman olduğunu söylemiyor sun

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gametech olanının fan ı küçük boyutu daha küçük snowman daha iyi soğutur

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
daha açık konuşur musun
Gametech olanının fan ı küçük boyutu daha küçük snowman daha iyi soğutur
Önemli olan fan mıdır. İllaki önemi var fakat zaten cpu soğutucudaki fanları kaç rpm de çeviriyorsunuz. ortalama kullanımda 400 500 rpm . ben gametech kullandım ve halen kullanmaktayım. fanı olsun psu su olsun herbiri dark ile gamemax aigo gibi aynı fabrikadan çıkmakta. özellikle psu çok iyi. İmzamdaki sistemin artısında 5500xt çift ekran kartı ile çalıştırıyorum sistemi. daha tık yok. çoğu bilindik markaların bazılarında daha 3 4 aylıkken cw sesi alırkeen ben 1 sene oldu henüz cw sesi alamadım.
Yeterince açık oldumu. Lütfen firmanın ürünleri kullanmadan bu kadar önyargılı olmayın. kullanırsın beğenmezsin ayrı bişey deneyimini yazarsın. Kullanmadan fikir belirtmek doğru değil.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önemli olan fan mıdır. İllaki önemi var fakat zaten cpu soğutucudaki fanları kaç rpm de çeviriyorsunuz. ortalama kullanımda 400 500 rpm . ben gametech kullandım ve halen kullanmaktayım. fanı olsun psu su olsun herbiri dark ile gamemax aigo gibi aynı fabrikadan çıkmakta. özellikle psu çok iyi. İmzamdaki sistemin artısında 5500xt çift ekran kartı ile çalıştırıyorum sistemi. daha tık yok. çoğu bilindik markaların bazılarında daha 3 4 aylıkken cw sesi alırkeen ben 1 sene oldu henüz cw sesi alamadım.
Yeterince açık oldumu. Lütfen firmanın ürünleri kullanmadan bu kadar önyargılı olmayın. kullanırsın beğenmezsin ayrı bişey deneyimini yazarsın. Kullanmadan fikir belirtmek doğru değil.
eski bir konu aslında bu gametech aldım ben hertürlü stok soğutucudan daha iyi sanki

stabilitytest.png

stabilitytest after.png

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemin tam ney bilmiyorum ama yükte 55 60 ı geçeceğini sanmam. bence doğru bir karar vermişsin. Diğer ürünlerinide denemeni tavsiye ederim.
r3 3100 ve 1650s var fotodaki sistemde diğer parçalar imzamdaki ile aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

r3 3100 ve 1650s var fotodaki sistemde diğer parçalar imzamdaki ile aynı
imzamdaki sisteme bunun 1 alt modelini aldım 2.0 olanı

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
gametech markasını severim ön yargılı değilim ama fan ne kadar küçükse statik basın artar hava akışı azalır statik basınç önemli olmadığı için 12 cm fan lar daha iyi soğutur ve 12cm fanlı modellerin kulesi daha büyük de olur gametech markası bu ürünü kendi bir tane kasası var lian li nin kasası gibi olan o kasa ve genişliği küçük kasalar için ürettiği bir kule soğuğutucu büyük kasa var iken 12 cm fanlı modeller alınmalı

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
gametech markasını severim ön yargılı değilim ama fan ne kadar küçükse statik basın artar hava akışı azalır statik basınç önemli olmadığı için 12 cm fan lar daha iyi soğutur ve 12cm fanlı modellerin kulesi daha büyük de olur gametech markası bu ürünü kendi bir tane kasası var lian li nin kasası gibi olan o kasa ve genişliği küçük kasalar için ürettiği bir kule soğuğutucu büyük kasa var iken 12 cm fanlı modeller alınmalı
Haklısın.

Top Bottom