SnowRunner'in Amacı Ne?

ByKayseriLi

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
Arkadaşlar bu oyunun tam olarak bir amacı var mı ne yapacağız bu oyunda? O kadar kafam karıştı ki. Araba alıp kuleleri açıyorum haritayı açıyor çünkü sonra bir sürü şeyler çıkıyor haritada. Görev vs var ama inanın hiç bir şey anlamadım oyunu silme derecesine geldim. Garaja gidip araba alıyorsunuz yada elinizde ki arabayı modifiye ediyorsunuz peki ondan sonra ne yapacağım ben? Haritada boş boş offroad mı yapacağım yoksa görev mi? Bu oyunu oynamış yada hala oynayan var mı aranızda beni bir aydınlatın lütfen. Bahsi geçen oyun ;

Arkadaşlar bu oyunun tam olarak bir amacı var mı ne yapacağız bu oyunda? O kadar kafam karıştı ki. Araba alıp kuleleri açıyorum haritayı açıyor çünkü sonra bir sürü şeyler çıkıyor haritada. Görev vs var ama inanın hiç bir şey anlamadım oyunu silme derecesine geldim. Garaja gidip araba alıyorsunuz yada elinizde ki arabayı modifiye ediyorsunuz peki ondan sonra ne yapacağım ben? Haritada boş boş offroad mı yapacağım yoksa görev mi? Bu oyunu oynamış yada hala oynayan var mı aranızda beni bir aydınlatın lütfen. Bahsi geçen oyun ;

Gamepasste oynadım hep aynı ilerliyordu sıkıldım

Gamepasste oynadım hep aynı ilerliyordu sıkıldım

Dostum normalde offroad oyunlarını seven biriyim ama bunu bir türlü çözemedim amaç ne bu oyunda anlamadım ne yapacağız ne edeceğiz belli değil. Düzgün bir içerik yada anlatım gibi bir şey bulamazsam sileceğim oyunu. Çok karışık zerre bir şey anlamadım.

Yürüme simülatörü düşün ama kamyon var işte

Haritada görevler ve garajlar var. Garajları bulup görevleri yapmaya çalışıyorsunuz, bunu yaparken de bol bol off-road araçlarıyla gezinti yapıyorsunuz. Oyun bir simülasyon oyunu ve amaç gezmek, off-road yapmak, yeni araçları deneyimlemek. Yani içerisinde serbestçe takılıyorsunuz işte, muazzam bir hikayesi olan ve sizi yönlendiren bir oyun değil kendisi.

Dostum normalde offroad oyunlarını seven biriyim ama bunu bir türlü çözemedim amaç ne bu oyunda anlamadım ne yapacağız ne edeceğiz belli değil. Düzgün bir içerik yada anlatım gibi bir şey bulamazsam sileceğim oyunu. Çok karışık zerre bir şey anlamadım.
Hocam herkes başka birşeyin olmadığını yazmış,iade edin bence.

Hocam herkes başka birşeyin olmadığını yazmış,iade edin bence.
Katılıyorum. Eğer hoşunuza gitmeyen bir türse, açık dünyada amaçsızca gezmek size göre değilse iade edebilirsiniz. Bu oyunu daha çok türün severleri ve aşina olan insanlar oynuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,614
Üyeler
190,772
Son üye
mtahasari
Geri