Yardım Social Club giremiyorum

Reaksiyon skoru
86
Social Club giremiyorum. Ne telefondan safariden ne bilgisayardan chrome üzerinden ne de bilgisayarda social club uygulamasından erişim sağlayamıyorum. Hücresel veri veya Vpn ile girebiliyorum sadece. Güvenli internetim kapalı. Nasıl çözebilirim?

Social Club giremiyorum. Ne telefondan safariden ne bilgisayardan chrome üzerinden ne de bilgisayarda social club uygulamasından erişim sağlayamıyorum. Hücresel veri veya Vpn ile girebiliyorum sadece. Güvenli internetim kapalı. Nasıl çözebilirim?
bi modeme reset atmayı dener misin

Önce güvenli interneti aktif edip tekrar devre dışı bırakın. Bende de bir defasında öyle olmuştu güvenli internet kapalı görünüyordu ama açıp kapattım tekrar düzeldi.

Ben de aynı sorunu yaşamıştım iss ile görüştüm ve ipv6 kapattılar daha sonrasında giriş yapabildim. Siz de issniz ile bir görüşün isterseniz.

Hocam biraz daha detaylandırabilir misin pek bilgim yok dedikleriniz hakkında

Bir çözüm buldum modem arayüzünden modemi bridge moduna alınca girebiliyorum ama bridge modundayken de modeme wifi ile bağlanamıyorum telefonlar üzerinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,247
Üyeler
185,393
Son üye
Enforcement4598
Geri