Neler Yeni

Soğutucu değişimi sonrası 2. ram slotu çalışmıyor

Wonzart23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bori
x123 isimli rezil işlemci fanını takmaya çalışırken baya bi zorladım , sonra takamayınca intelin stok fanını geri taktım. 2 rami takıp açtım bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyordu sonra ramleri ve slotları denedim sadece 1 tane slot çalışıyo( çalışan slotta 2 ramide denedim ramlerin arızalı olma ihtimali yok). Ne yapmam lazım silgiyle silmeyi falanda denedim olmadı.

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Görkem
stok fanın vidalama işlemini düz mü yaptınız çapraz mı
düz sıra yaptı iseniz gevşetin çaprazlama yapın

çok çok aşırı sıktı iseniz minimal bir seviyede gevşetin

takamamanızın sebebinden mi rezil dediniz
başka bir sebebi var mı

Wonzart23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bori
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

başka bir sebebi var mı
Evet hocam takamadım tüm gücümle aşağı bastırmama rağmen oturmadı kenardaki klipsleri yamulttum zaten çöpe atacağım. Sanırım düz yaptım hocam bide dediğiniz gibi deneyeyim. Ram slotu bozulmuş olamaz değil mi çünkü oraya pek bi temasım olmadı ben işlemci pininden korktum ama ordada bi yamukluk görememiştim

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan

başka bir sebebi var mı
cidden rezil kanka o kilit sistemi çok kötü beleş olsa alıp takmam sistemime ya vidalı olacak yada wraith soğutucular gibi kilitli birde yamuluyor çıkarırken falanda rezil adam haklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

x123 isimli rezil işlemci fanını takmaya çalışırken baya bi zorladım , sonra takamayınca intelin stok fanını geri taktım. 2 rami takıp açtım bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyordu sonra ramleri ve slotları denedim sadece 1 tane slot çalışıyo( çalışan slotta 2 ramide denedim ramlerin arızalı olma ihtimali yok). Ne yapmam lazım silgiyle silmeyi falanda denedim olmadı.
hocam işlemciyi söksenize bir acaba baskıdan anakart pini mi yamuldu ki

Wonzart23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bori
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cidden rezil kanka o kilit sistemi çok kötü beleş olsa alıp takmam sistemime ya vidalı olacak yada wraith soğutucular gibi kilitli birde yamuluyor çıkarırken falanda rezil adam haklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam işlemciyi söksenize bir acaba baskıdan anakart pini mi yamuldu ki
Hocam soğutucuyu gevşettim yine olmadı , işlemci soketi pinlerinede baktım bir yamukluk göremedim ram slotlarının biri problem çıkarıyor

Top Bottom