Neler Yeni

Yardım Soğutucu montajım doğru mu?

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Dün 224xt fan montajı yaptık ama aklıma takılan bir durum var başkasının montajında ramlere hiç temas etmiyorken benim sistemimde fan kısmı ramlere temas ediyor. Bu yüzden fan kısmı soğutucu kısıma göre hafif yukarda kaldı bir problem olur mu? Mavi olan benim kasam. Diğeri ise youtube da bulduğum bir montaj.

Ekler

• IMG_20230128_001023.jpg
    IMG_20230128_001023.jpg
    372.3 KB · Hit: 52
  • Screenshot_2023-01-28-00-08-49-319_com.vanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-01-28-00-08-49-319_com.vanced.android.youtube.jpg
    463.7 KB · Hit: 53
Son düzenleme:

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Berk
Dün 224xt fan montajı yaptık ama aklıma takılan bir durum var başkasının montajında ramlere hiç temas etmiyorken benim sistemimde fan kısmı ramlere temas ediyor. Bu yüzden fan kısmı soğutucu kısıma göre hafif yukarda kaldı bir problem olur mu? Mavi olan benim kasam. Diğeri ise youtube da bulduğum bir montaj.
Anakarttan anakarta değişebilen bir durum. kimi üretici/marka soğutucu bloğu için dar/geniş pay bırakıyor, işlemci bölgesine. ondan dolayı, anakartınıza göre soğutucu seçmek gerek

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakarttan anakarta değişebilen bir durum kimi üretici/marka soğutucu bloğu için dar/geniş pay bırakıyor işlemci bölgesine ondan dolayı anakartınıza göre soğutucu seçmek gerek
Anakartım Asus Prime H610M-K D4. Sanırım bu noktada iade edip başka soğutucu almak pek mantıklı bir seçenek değil benim için :/ Forumda sorduğumda bir sıkıntı olmaz gayet uyumlu demişlerdi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sorun olmaz anakartından dolayı böyle bir durum oluşmuş doğru olanı yapmışsın.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Sorun olmaz anakartından dolayı böyle bir durum oluşmuş doğru olanı yapmışsın.
Montaj doğru görünüyor mu peki? Herhangi bir olumsuzluk görünüyor mu? Evde olmadığım için güncel bir fotoğraf da çekemiyorum.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Berk
Anakartım Asus Prime H610M-K D4. Sanırım bu noktada iade edip başka soğutucu almak pek mantıklı bir seçenek değil benim için :/ Forumda sorduğumda bir sıkıntı olmaz gayet uyumlu demişlerdi.
İttirme gibi baskı uygulamıyorsa ramlere pek problem olmaz ama fan bu, zamanla titreşim yaparak zarar verebilir gözlemlemek gerek, bunun doğrultusunda sistem mavi ekran vermeye başlayabilir. Olur diye demiyorum, bilgilendirmek amacım. İçinize sinmediyse iade etmeyi deneyin internetten aldıysanız 14 gün iade etme hakkınız olması lazım.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
İttirme gibi baskı uygulamıyorsa ramlere pek problem olmaz ama fan bu, zamanla titreşim yaparak zarar verebilir gözlemlemek gerek, bunun doğrultusunda sistem mavi ekran vermeye başlayabilir. Olur diye demiyorum, bilgilendirmek amacım. İçinize sinmediyse iade etmeyi deneyin internetten aldıysanız 14 gün iade etme hakkınız olması lazım.
Kutuları vs biraz hasar gördü, alacaklarını sanmam. Eve geçtiğimde olmadı tekrar kontrol ederim içime sinmezse biraz daha yukarı çekerim fanı. Teşekkürler öneri için.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Montaj doğru görünüyor mu peki? Herhangi bir olumsuzluk görünüyor mu? Evde olmadığım için güncel bir fotoğraf da çekemiyorum.
Sıkıntı görünmüyor dostum. Sıcaklıklar da yerindeyse keyfine bak. Güle güle kullan.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Sıkıntı görünmüyor dostum. Sıcaklıklar da yerindeyse keyfine bak. Güle güle kullan.
Çok teşekkür ederim, eve geçtiğimde ilk işim sıcaklığı kontrol etmek olacak.

Top Bottom