Neler Yeni

Soğutucu Seçmemde Yardımcı Olur Musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALİ-YİĞİT
Amd 3600 işlemcim boşta 60-70 derece oyunlarda 80 90 ile çalışmakta stok fanı yetersiz kalıyor daha önce kullanmış ve gerçekten büyük farklar olduğu diyebileceğiniz soğutucu önerilerinizi bırakırsanız çok sevinirim yeni sistem topladım yüksek sıcaklıklara çıktığından yormaya korkuyorum işlemcimi......

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Amd 3600 işlemcim boşta 60-70 derece oyunlarda 80 90 ile çalışmakta stok fanı yetersiz kalıyor daha önce kullanmış ve gerçekten büyük farklar olduğu diyebileceğiniz soğutucu önerilerinizi bırakırsanız çok sevinirim yeni sistem topladım yüksek sıcaklıklara çıktığından yormaya korkuyorum işlemcimi......
Hocam öncelikle korkmanıza gerek yok 1-2 küçük ayar ile ciddi derecede azaltabilirsiniz dereceleri.Fakat bunun dışında 200tl bandında önerebileceğim soğutucu şu ki kullananlar çok memnundu hatta bir inceleme konusu da vardı onu da buraya atar belki arkadaşlar dereceler kaçtan kaça düştü vs şeklinde.Önereceğim soğutucu bu:

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALİ-YİĞİT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaman ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim. Performanstan ödün vermek istemiyorum o yüzden bu soğutucu yeterli olur mu ? ve ikinci olarak almışken iyisi olsun isterim o yüzden 3600 da etkilii olacak soğutuyu seçmede yardım istedim. teşekkürler bakıcam özelliklerine

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Zaman ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim. Performanstan ödün vermek istemiyorum o yüzden bu soğutucu yeterli olur mu ? ve ikinci olarak almışken iyisi olsun isterim o yüzden 3600 da etkilii olacak soğutuyu seçmede yardım istedim. teşekkürler bakıcam özelliklerine
Hocam yazarken benim mesaja cevap yazarsan daha rahat görüp yardım edebilirim.
Bunun yanında gayet yeterli olacaktır.Şu anda piyasadaki en f/p soğutuculardan biri yani sadece size önerdiğim bir şey değil herkes forumda 200tl bandında bunu önermekte ki gayet iyi olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALİ-YİĞİT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yazarken benim mesaja cevap yazarsan daha rahat görüp yardım edebilirim.
Bunun yanında gayet yeterli olacaktır.Şu anda piyasadaki en f/p soğutuculardan biri yani sadece size önerdiğim bir şey değil herkes forumda 200tl bandında bunu önermekte ki gayet iyi olacaktır.
Peki biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki biraz daha iyi bişey almak istersem var mı önerinin hocam

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ben olsam biraz daha bütçeyi arttırmaya bakardım.Ardından şu ürünü alabilirsiniz soğtuması çok iyi hem de hava soğutma değil sıvı soğutma çok daha iyi soğutacaktır.

Top Bottom