Soğutucu yardım

Aşağıdaki sıvı soğutma olmaz mı?
Ürünün inceleme ve test videosuna baktım.
1 Saatlik yük testinde, ThreadRipper işlemci ile max 63 derece alıyor.

MasterLiquid ML240L RGB
bir şey soracaktım da frisby 650w bir psu var baya kötüymüş galiba satıp yeni bir psu mu alıyım ne önerirsin. Birde frisby kasam var 3600 işlemciye 450tl civsrı soğutucu alıcaktım fakat onun yerine dark guardian kasa almam daha mantıklı mıdır

bir şey soracaktım da frisby 650w bir PSU var baya kötüymüş galiba satıp yeni bir PSU mu alıyım ne önerirsin. Birde frisby kasam var 3600 işlemciye 450tl civsrı soğutucu alıcaktım fakat onun yerine dark guardian kasa almam daha mantıklı mıdır
Eğer kasanın soğutma performansını beğenmiyorsan, satıp DARK Guardian alabilirsin. Şu an 469 TL'ye satılıyor. Fiyatı çok uygun.
PSU konusunda da "Frisby C4" diyen de var, "Frisby kral" diyen de var. Mağdur olan mağduriyetini yazarsa biliriz.
Piyasada "PowerBoost PSU'ları C4" diyorlar, bende artık satışı olmayan bir model var, sertifikası vs. yok.
Ama saat gibi sorunsuz çalışıyor.

Cuma indirimlerinde hesaplı PSU'lar oluyor, soğutucular vs. her şey oluyor.
Eğer almak istiyorsan o indirimlere bak. Bütçene göre karar ver.

Bu Cuma indiriminde sıvı soğutma vardı. Ama tek fanlı soğutucu. Ne kadar başarılıdır bilemem.
Haftaya Cuma günü bak, belki ucuza hava soğutma bulursun.
Screenshot_178.webp

Eğer kasanın soğutma performansını beğenmiyorsan, satıp DARK Guardian alabilirsin. Şu an 469 TL'ye satılıyor. Fiyatı çok uygun.
PSU konusunda da "Frisby C4" diyen de var, "Frisby kral" diyen de var. Mağdur olan mağduriyetini yazarsa biliriz.
Piyasada "PowerBoost PSU'ları C4" diyorlar, bende artık satışı olmayan bir model var, sertifikası vs. yok.
Ama saat gibi sorunsuz çalışıyor.

Cuma indirimlerinde hesaplı PSU'lar oluyor, soğutucular vs. her şey oluyor.
Eğer almak istiyorsan o indirimlere bak. Bütçene göre karar ver.

Bu Cuma indiriminde sıvı soğutma vardı. Ama tek fanlı soğutucu. Ne kadar başarılıdır bilemem.
Haftaya Cuma günü bak, belki ucuza hava soğutma bulursun.
Alıntıyı görüntüle
Soğutması baya kötü kasasın zaten 2 tane arctic p12 fan var onu da dark guardian alınca onları tepeye takarım işlemci sorununu yürütürüm fakat psu ya gelince sıkıntı çıkarıp çıkarmicanı anlamamın bir yolu var mı iyi mi kötü mü nasıl anlicam

Soğutması baya kötü kasasın zaten 2 tane arctic p12 fan var onu da dark guardian alınca onları tepeye takarım işlemci sorununu yürütürüm fakat PSU ya gelince sıkıntı çıkarıp çıkarmicanı anlamamın bir yolu var mı iyi mi kötü mü nasıl anlicam
DARK Guardian'ın videolarına biraz daha bak. Beğenirsin zaten, güzel kasa.
PSU da patlamıyorsa iyidir.

DARK Guardian'ın videolarına biraz daha bak. Beğenirsin zaten, güzel kasa.
PSU da patlamıyorsa iyidir.
Kasa gayet iyi birde 2 tane fan takınca üste miss olur fakat psu işini şansa mı bırakayım bilemiyorum, nasıl anlican kötü çalışdığını

Kasa gayet iyi birde 2 tane fan takınca üste miss olur fakat PSU işini şansa mı bırakayım bilemiyorum, nasıl anlican kötü çalışdığını
Güvenemiyorum diyorsan sat, indirimden yakın fiyatlarla başka model alırsın.

Konu biraz dağılmış ama soğutucu konusuna dönersek dark freezer x124 hakkında çok detaylı araştırma yaptım, önümüzdeki süreçte toplayacağım r5 3600 işlemcili pc için yüksek ihtimalle bu soğutucuyu tercih edeceğim

Konu biraz dağılmış ama soğutucu konusuna dönersek dark freezer x124 hakkında çok detaylı araştırma yaptım, önümüzdeki süreçte toplayacağım r5 3600 işlemcili PC için yüksek ihtimalle bu soğutucuyu tercih edeceğim
Şimdiden hayırlı olsun kral.

Geri