soğutucun ne ve hangi macunu kullandınMerhaba beyler imzamdaki sisteme sahibim islemci occt de 95 leri zorluyor sogutmammi kotu veya bozuk
imzamda yazmiyormu zalman alpha a2 36 coller master v2soğutucun ne ve hangi macunu kullandın
kb kasa sandım onu 360mm yazzılı değildi o yüzdenimzamda yazmiyormu zalman alpha a2 36 coller master v2
Benim hatam yaziyimkb kasa sandım onu 360mm yazzılı değildi o yüzden
peki pompa çalışıyor mu dinledin mi ve macunu tam ayarında mı sürdün kalın olursa da soğutmaya engel olabiliyorkb kasa sandım onu 360mm yazzılı değildi o yüzden
Knk macundan emin degilimde oyunda 60 derecelerde bosta 40 45 ama occt ve cinebenchte ucuyor pompa calisitor gibipeki pompa çalışıyor mu dinledin mi ve macunu tam ayarında mı sürdün kalın olursa da soğutmaya engel olabiliyor
Sen 2 elden almadin mi işlemciyiMerhaba beyler imzamdaki sisteme sahibim islemci occt de 95 leri zorluyor sogutmammi kotu veya bozuk
Yok sifir vatandan aldimSen 2 elden almadin mi işlemciyi
hmm anladım eğer oyunda sorun yoksa max 60lardaysa çok iyi zaten işlemcin çok güçlü ve ısınan bir işlemciKnk macundan emin degilimde oyunda 60 derecelerde bosta 40 45 ama occt ve cinebenchte ucuyor pompa calisitor gibi
Cs valo mc de oyle diger oyunlari cok denemedimhmm anladım eğer oyunda sorun yoksa max 60lardaysa çok iyi zaten işlemcin çok güçlü ve ısınan bir işlemci
hmmCs valo mc de oyle diger oyunlari cok denemedim
peki deneyebileceğin oyunun var mı
Yok knk internet yavas indirememhmm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki deneyebileceğin oyunun var mı