omuraycil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 409
Filiz'den 2 paket alıyorsun 22,75 TL ödüyorsun.2 öde 1 iade nedemek 3tanemi oluyor 3 al 2 öde mi
barillada geçerli değil galibabarilla stoklanır
Ülkem ne hale düşmüş vah vah. Makarna kampanyası yapar olmuşuz. Türkiye'deki yarışmacılara başarılar
2 öde 1 iade nedemek 3tanemi oluyor 3 al 2 öde mi
Filiz'den 2 paket alıyorsun 22,75 TL ödüyorsun.
Ben soktan surekli alisveris yaptigim icin bakiye olmasi bana farketmiyor ama sok tan alisveris yapmayanlar su sekilde kullanabilirKampanya düşük fiyatlı ürünlerde olamaz mı ?
Makarnaların son kullanma tarihi yaklaştığı için böyle bir kampanya yapıyor olabilir veya müşteri çekmek için bile yapabilir.
Bu kampanyayı sakızlar için bile yapabilir bunun ülkeyle ne alakası var ?
Bu saçma yorumlar yüzünden çok ciddi konular bile dalga geçme malzemesi ola ola bütün ciddiyetini kaybetti.
O kadar sıkıldım ki bu kopyala yapıştır yorumlardan...
Anladığım kadarıyla siz 2 makarna fiyatını ödüyorsunuz. 2. makarnanın fiyatı şok marketin kartına geri yükleniyor. O bakiyeyi de yine şok marketlerde kullanabiliyorsunuz.
Yani para şok marketin sisteminde kaldığı için tekrar şok marketten alışveriş yapmak zorunda kalıyorsunuz. Böylece makarnayı bahane ederek müşteriyi market sisteminde tutmaya devam ediyor.
en üstteki sarı kağıtta var + şok market wp kanalında da barilla paylaşmışlardıbarillada geçerli değil galiba
Hocam o genel indirim değil mi? 2 al 1 öde kısmında göremedim.en üstteki sarı kağıtta var + şok market wp kanalında da barilla paylaşmışlardı
reis valla doğru diyorsun kusura bakmayın öyle düşünmemiştim, ben de 400 500 metre yürüyecektim iki üç makarna için sağolHocam o genel indirim değil mi? 2 al 1 öde kısmında göremedim.