Rampage KL-R58 modelini almayı düşünüyorum cumartesi sabahı şoka gelicek kullanan arkadaşlar sizce nasıl ? Alınır mı kalite bakımından nasıldır ?
Genellikle oyuncu koltukları 2000₺ ve üstü yani bu fiyata f/pvideoyu ilk geldiğinde izlemiştim zaten fakat pek güvenemiyorum youtuberlara sonuçta bi yerde sponsor var ve o markanın herhangi bi ürününü kötülememesi lazım
Valla hocam hangi yorumu okusan ikisini de deneyimlemeden bilemeyeceksin. Baba rahat gelen sana gelmez.Xdrive 15li mi bu mu hani mesela aslında öğrenmek istediğim bu aradaki 575tl fiyat farkına değiyomu
tabi öylede yani hani bi yerde ikiside koltuk ve hangisi fiyatını hakediyo onu öğrenmeye çalışıyorumValla hocam hangi yorumu okusan ikisini de deneyimlemeden bilemeyeceksin. Baba rahat gelen sana gelmez.
Yani bana kalsa xdrive alırdım. Adamların işi koltuk sonuçta.tabi öylede yani hani bi yerde ikiside koltuk ve hangisi fiyatını hakediyo onu öğrenmeye çalışıyorum
Banada öyle geliyo ama hani rampage de kötü bi marka değil ve aralarında 575tl fark var kuşkuyo koyan o beni değermi bu farkYani bana kalsa xdrive alırdım. Adamların işi koltuk sonuçta.
Diğer marka her şeyi üretiyor.
İşte burada ya gidip real’de denemen lazım ya da yorumlara bakarak alıcan. Başka çaren yok.Banada öyle geliyo ama hani rampage de kötü bi marka değil ve aralarında 575tl fark var kuşkuyo koyan o beni değermi bu fark
Tabi ki reelde denemek lazım da rampage'in deneyebileceğim bi yeri yok o yüzden sadece xdrive denemek bişey değiştirmiyecek alan arkadaşların cevap vermesi lazım en azından ir kusuru kötü yanı vs. var mı dieİşte burada ya gidip real’de denemen lazım ya da yorumlara bakarak alıcan. Başka çaren yok.
Yani daha önce pek kullanan görmedim ama belki dönerler ya da alan YouTuberlern altına yorum olarak yaz.Tabi ki reelde denemek lazım da rampage'in deneyebileceğim bi yeri yok o yüzden sadece xdrive denemek bişey değiştirmiyecek alan arkadaşların cevap vermesi lazım en azından ir kusuru kötü yanı vs. var mı die
Dostum güzel bir koltuk.Rampage KL-R58 modelini almayı düşünüyorum cumartesi sabahı şoka gelicek kullanan arkadaşlar sizce nasıl ? Alınır mı kalite bakımından nasıldır ?